a10 by artmark – locul perfect pentru pasionații de artă

A10 by Artmark – Locul perfect pentru pasionații de artă

Ești un mare pasionat de artă în căutarea unor obiecte inedite? A10 by Artmark este locul perfect pentru tine. Galeria de artă dispune de o gamă variată de produse din care îți poți alege. De asemenea, pentru că situația actuală nu se axează exclusiv pe întâlnirile fizice, totul se va preta pe nevoile clienților. Așadar, serviciul de licitații online este disponibil, iar în acest mod poți savura în continuare dependența de artă.

Este un proces ușor și la îndemâna oricui, special creat pentru persoanele care nu dispun de mult timp liber. Descoperă în continuare cinci motive pentru care A10 by Artmark este locul potrivit pentru achiziționarea obiectelor unicate de artă:

  1. Platforma dispune de o secțiune de licitații online, ideală pentru persoanele care nu au suficient timp liber. Pașii necesari sunt foarte simpli și la îndemâna oricui. Ai nevoie doar de un cont aprobat, iar ulterior poți plasa oferte în avans. Totodată, poți opta și pentru participarea în cadrul licitațiilor live. Achiziționarea produselor de artă la licitație nu a fost vreodată mai ușoară.

 

  1. Dispune de o echipă specializată în identificarea și evaluarea obiectelor de artă pentru a se asigura de autenticitatea lor. În acest mod, ai garanția că obiectele prezente la licitații sunt în totalitate originale. Fii sigur/ă că o asemenea galerie este cel mai bun partener al tău în drumul către arta.

 

  1. Printre valorile promovate se numără și cea de recunoaștere a artiștilor români și a artizanilor locali. Astfel de licitații sunt realizate în mod regulat și au la bază obiecte de artă prezente în anticariatele românești. Prin urmare, se dorește o promovare adusă culturii autohtone.

 

  1. În componența echipei este prezent și un departament integral specializat pe consultanță de artă. Cu o vastă experiență în domeniu, consilierii pasionați și dedicați pot furniza informații esențiale pentru achiziționarea obiectelor de artă. De altfel, poți beneficia și de rapoarte periodice și analize amănunțite cu privire la cererile de pe piață. În acest mod, vei fi foarte bine informat înainte de a face achiziția unui produs din cadrul licitațiilor.

 

  1. A10 by Artmark dispune de o gamă de produse inedite, de la tablouri și icoane până la monede și tacâmuri. Avantajul principal este diversitatea de produse disponibile din care ai posibilitatea de a alege ceea ce îți dorești. În cazul în care ești iubitor de artă, alege să colaborezi cu o casa de licitații care are un portofoliu impresionant de piese unicat. Un alt avantaj îl reprezintă și numărul mare de tranzacții realizate și multitudinea de clienți fericiți. Prin intermediul seriozității și pasiunii, are o notorietate imensă în domeniul obiectelor de artă.

Casa de licitații Artmark deține prima poziție în România la capitolul profesionalismului dobândit pe parcursul anilor de funcționare în domeniu. De-a lungul a treisprezece ani, s-a ajuns la cifre record și premiere pentru arta realizată de artiști români. Cu mii de clienți fericiți și obiecte inedite, este locul excelent pentru pasionații de artă.

Dacă ești în căutarea unor opere de artă autentice cu povești inedite, A10 by Artmark este casa ideală de licitații!