arcom glass – producator autorizat de sticla rezistenta la foc

Arcom Glass – producator autorizat de sticla rezistenta la foc

Daca iti doresti un plus de siguranta si de protectie pentru locuinta personala sau pentru spatiile comerciale ori de productie pe care le administrezi, atunci poti avea in vedere sticla antifoc.Este dovedit statistic faptul ca incendiile sunt printre cele mai mari riscuri atunci cand vine vorba despre hazardele care pun in pericol vietiile omenesti si bunurile materiale.Cu toate masurile de precautie si de siguranta care sunt luate pentru a combate aceste riscuri, in continuare exista o multime de evenimente care sunt cauzate de incidente care implica focul.

Pentru a spori masurile de siguranta in privinta riscului la incendiu, sticla rezistenta la foc poate fi oricand alegerea cea mai oportuna. Desi o astfel de masura suplimentara pentru prevenirea si combaterea riscului de incendii nu este obligatorie si nu este amintita in randul normelor legislative privind masurile de preventie a incendiilor, trebuie spus ca aceasta sticla antifoc poate sa ofere o serie importanta de avantaje.

Plusurile oferite de sticla cu rezistenta la foc

Printre avantajele acestui tip de sticla putem aminti in primul rand rezistenta ridicata in cazul temperaturilor foarte mari generate de un eventual incendiu. Cu alte cuvinte, daca o sticla obisnuita s-ar sparge la temperaturile cauzate de un eventual incendiu, in cazul sticlei cu rezistenta la foc aceasta nu ar suferi astfel de daune, fiind foarte rezistenta la temperaturi foarte ridicate.

Un al doilea avantaj este dat de etanseitatea excelenta in fata fumului degajat de un eventual incendiu. De foarte multe ori fumul poate sa fie cauza care duce la pierderi de vieti omenesti sau la imposibilitatea de a scapa dintr-un incendiu. In cazul acestui tip de sticla rezistenta la foc vorbim despre o etanseitate foarte eficienta, fapt ce previne patrunderea fumului in spatiul protejat de acest tip de sticla.

Transparenta si luminozitatea nu sunt deloc mai slabe decat in cazul sticlei obisnuite. Prin urmare chiar si atunci cand alegi sa iei masuri suplimentare in fata eventualelor incendii vei beneficia de acelasi grad de luminozitate si de transparenta.

Durabilitatea mai mare este un alt avantaj al acestei sticle, fiind astfel o sticla foarte dificil de afectat de factorii de mediu chiar si dupa trecerea multor ani de la montarea acestei sticle.Nu in ultimul rand sticla rezistenta la foc ofera mai mult timp pentru evacuarea persoanelor si a bunurilor materiale importante dintr-un spatiu afectat de incendiu, dar si mai mult timp pentru interventia echipajelor de pompieri.

Apeleaza la profesionistii in sticla rezistenta la foc

Pornind de la aceste avantaje oferite de sticla antifoc cu siguranta ca merita sa iei in considerare aceasta optiune. Pentru a beneficia de aceste avantaje ale sticlei cu rezistenta la foc nu iti ramane altceva de facut decat sa te adresezi unui productor autorizat in acest domeniu de activitate.

O astfel de firma cu o vasta experienta in productia diferitelor produse antifoc este Arcom Glass. Aceasta firma iti pune la dispozitie diferite tipuri de sticla cu rezistenta la foc.Pentru detalii complete referitoare la intreaga oferta de astfel de produse te asteptam pe fireglass.ro.