avocat firme israel te reprezinta cu succes in fata instantelor financiare

Avocat firme Israel te reprezinta cu succes in fata instantelor financiare

Nu stiu cum se intampla in alte tari, dar la noi, oamenii sunt tentati sa comita infractiuni financiare de circumstante. In ce constau acestea?

Ca antreprenor cinstit, te intriga faptul ca firmele mari, patronate de „persoane importante”, vorba lui Caragiale, sunt scutite de impozite, la ele nu se duc controale, in timp ce pe tine, o firma cu 20-30 de angajati este gata sa te striveasca sistemul.

Alte exemplu? Esti cel mai indreptatit sa castigi o anumita licitatie publica in care sunt pusi multi bani in joc si cu toate acestea o castiga o firma care nu are dosarul complet si nu poti sa depui contestatie.

Exemplele pot continua. De pilda, exista persoane care sunt si angajate la stat si isi platesc cinstit impozitele si contributiile si fiindca nu le ajung salariul, lucreaza in plus de la domiciliu sa completeze suma primita lunar in schimbul efortului lor fizic si spiritual.

In aceste conditii este greu de inteles pretentia FISC-ului ca acesti oameni care muncesc in plus, sa achite impozite pe munca suplimentara, din moment ce „persoane importante si cu functii de raspundere” delapideaza, sunt antrenate in spalare de bani si nu platesc TVA.

Dubla masura a legii sau dubla masura in fata legii reprezinta o sursa importanta de frustrari.

Si detinatorii firmelor mari sau mici sunt tentati sa comita ilegalitati, in special in aceste timpuri extrem de dificile, marcate de pandemie.

Pentru a-si salva firma de la faliment, se evita facturarea corecta sau plata TVA si se recurge la multe alte strategii ilegale, in speranta ca infractiunea nu va fi descoperita.

Avocat firme Israel este alaturi de firma ta de la infiintare pana la obtinerea succesului financiar.

Samy Ilie are experienta vasta in fata tuturor tipurilor de instante, fiindca a fost aparator in diferite cauze si a indeplinit functii-cheie in statul Israel.

Trebuie sa subliniem cu mandrie ca romanul nostru a condus echipe de procurori, anchete grele, mediatizate intens (se stie ca mediatizarea lor ingreuneaza anchetarea) si ca a fot insarcinat sa asigure securitatea intr-un teritoriu macinat de conflicte.

Dupa ce s-a achitat cu succes de toate aceste misiuni grele si importante, Samy Ilie a preluat o alta misiune nobila: aceea de a apara drepturile romanilor si ale tuturor cetatenilor, indiferent de nationalitate.

Spuneam ca inca de la infiintarea firmei tale, de la cumpararea terenului si a sediului social si a inscrierii acesteia in Registrul Social, este ideal ca soliciti serviciiile acestui avocat neintrecut in cunoasterea legilor si excelent vorbitor in limbile: engleza, ebraica si romana.

Stiu oameni foarte precauti la noi in tara. Niste prieteni tineri nu si-au cumparat apartamentul, pana nu au pus notarul sa se intereseze despre imobilul acela, sa nu aiba surprize neplacute la sfarsit.

Dar tu care esti dispus sa cumperi in Israel o proprietate si sa iti deschizi o afacere ce garantii ai ca totul este bine si cumparatorul este de buna credinta? Samy Ilie isi asuma raspunderea, daca ii incredintezi aceasta sarcina.

El se ocupa de investigatiile referitoare la cladirea respectiva, el face actele de vanzare-cumparare, el iti inscrie firma legal, daca ii pui la dispozitie actele de care are nevoie.

Colaborarea cu Samy Ilie nu trebuie sa inceteze in momentul in care firma ta este functionala si incepi sa obtii beneficii de pe urma afacerii tale!

Sunt multe subtilitati pe care nu le stii, poti comite infractiuni financiare fara sa cunosti legile, fiindca sunt diferite de cele din tara noastra.

Un contract de lunga durata cu firma de avocatura a lui Samy Ilie te scuteste de multe neplaceri, fiindca:

-vei fi consiliat sa iti achiti toate datoriile catre stat

-in cazul in care firma ta este victima unei nedreptati, avocatul roman te va ajuta sa primesti despagubirile care se cuvin

-ai la indemana si un sfatuitor de nota 10, dar si un aparator respectat in Israel.

Samy Ilie te apara cu succes in procesele de natura financiara si daca esti persoana fizica si ai comis o infractiune grava. Banii ne atrag pe toti si suntem tentati sa facem in asa fel, incat sa ramana cat mai multi la noi.

Uneori pedepsele pentru infractiuni financiare sunt la fel de dure ca pentru alte incalcari grave ale legii.

Important este ca firmele de avocatura ale lui Samy Ilie sunt disponibile si ca poti lua legatura urgent cu maestrul, daca esti presat de timp sau de situatie.

Este suficient un dispozitiv conectat la internet si de pe site-ul firmei iei numarul de telefon sau adresa de e-mail, sa rezolvi situatia dramatica.

Exista si un formular de contact usor de folosit, pe care il completezi cu datele personale si dupa ce ai scris mesajul, il trimiti online.

Poti accesa firma din Israel sau pe cea din Romania, ajutorul va fi la fel de prompt.

Firmele infiintate de romani in Israel datoreaza succesul lui Samy Ilie care a avuta grija de ele de la infiintare.

Multi oameni de afaceri care l-au angajat pe Samy Ilie se declara pe deplin multumiti ca nu au primit nicio amenda si ca nu au fost implicati in infractiuni financiare, datorita acestui profesionist vigilent, care le-a controlat responsabil activitatea.

Colaborarea cu Samy Ilie inseamna prudenta, preventie si este mult mai bina asa, decat sa te trezesti cu un proces sau cu o condamnare.

In cazul in care ai gresit si ai suferit o condamnare, tot avocatul roman te va ajuta sa obtii certificatul de buna purtare atat de necesar. Samy Ilie este o somitate printre avocatii lumii, dar o somitate accesibila si empatica.

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →