ce ai putea sa le oferi cadou parintilor de craciun

Ce ai putea sa le oferi cadou parintilor de Craciun

Chiar dacă până la Sărbătorile de Iarnă mai sunt vreo două luni bune, asta nu înseamnă că nu te poți pregăti din timp cu cadourile pentru cei dragi. Părinții, cei care ne-au dat viață și ne-au fost alături în toate momentele importante ale vieții noastre, merită și ei un cadou special. Dar… ce să alegi? Nu găsești parcă nimic care să te mulțumească! Avem noi pentru tine câteva sugestii, din care te-ai putea inspira!

 

Robot de bucătărie

 

Chiar dacă este destul de probabil că mama ta îl va folosi mai des, de preparatele culinare pregătite cu ajutorul lui se vor bucura amândoi, și chiar și tu, când ajungi prin vizită. În plus, îi vei ușura mult munca, și asta contează enorm.

 

Ornamente de Crăciun

 

Poate părea ceva destul de banal, cel puțin la prima vedere, dar dacă ești puțin atent/ă, descoperi că nu este chiar așa. Imprimă o poză cu voi trei de când erai ceva mai mic la vârstă și folosește-o drept suport pentru un glob de Crăciun! Crede-ne, va fi cadoul perfect și pur și simplu îl vor adora!

 

Coșuri cadou

 

În ultima vreme, tot mai multă lume optează pentru oferirea de cosuri cadou, și trebuie să recunoaștem că ne plac enorm și nouă. Prin urmare, poți apela la un astfel de dar pentru părinții tăi. Optează pentru cosuri Craciun care să fie mai tradiționale, pentru că așa ești sigur că vei alege ceva pe placul lor.

 

Set de căni cu mesaje

 

Părinții tăi adoră să bea cafeaua împreună dimineața, sau ceaiul de după-amiază a de venit deja o frumoasă tradiție? În orice caz, dăruiește-le un set de căni personalizat cu mesaje special create pentru ei, sau poate cu ceva imagini imprimate care să le amintească de tine.

 

Produse de îngrijire corporală

 

Chiar dacă poate nu se mai machiază atât de mult ca în tinerețe, nu înseamnă că mamei tale nu mai pasă deloc cum arată. Rezolvi ușor această problemă prin oferirea unui set de produse de îngrijire corporală pe care îl pot folosi amândoi. Alege unele de bună calitate, chiar și ceva mai scumpe, pentru că este ocazia perfectă pentru a le oferi clipe de răsfăț.

 

Obiecte hand made

 

Cu toții adorăm obiectele hand made, și probabil nici părinții tăi nu fac excepție. Așa că le poți oferi un astfel de dar sau, și mai bine, dacă ai puțin talent, răbdare și îndemânare, poți să îl creezi chiar tu. Îl vor adora, considera perfect, și nu va trece zi în care să nu îl folosească. Pentru că, așa imperfect cum pare, este un dar făcut de mâna ta, a copilului lor, care acum a crescut și a devenit o persoană responsabilă.

 

Geantă/portofel din piele

 

O geantă pentru mama și un portofel pentru tata, ambele din piele, sunt din nou, o sugestie de cadouri perfecte pentru Sărbătorile de Iarnă. Sunt obiecte care sunt atât utile, dar și elegante, ceea ce le face să fie cu atât mai apreciate.

 

Ustensile pentru bucătărie sau pentru grătar

 

Mama este cea responsabilă cu gătitul preparatelor delicioase, dar tata este cel care face cel mai bun grătar din lume? Atunci oferă în dar ustensile pentru bucătărie pentru mama, dar și pentru grătar, tatălui. Data viitoare când vei veni în vizită vor întinde masă mare, la care să îți arate cât de util este darul tău.

 

O excursie la munte

 

Plătește-le trei zile la munte, în regim all-inclusive, pentru șansa de a mai ieși din casă și a mai schimba puțin atmosfera. Va fi o excursie de neuitat, iar tu vei fi ”responsabil” pentru că le-ai oferit acest dar aparte!

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →