ce inseamna anvelope runflat – vadrexim.ro ne explica!

Ce inseamna Anvelope RUNFLAT – Vadrexim.ro ne explica!

Anvelopele RUNFLAT au  provocat o multime de polemici inca de la aparitia lor pe piata. Nu ai auzit inca de ele? Vrei sa afli mai multe despre ele? Care sunt avantajele si dezavantajele anvelopelor  runflat? Citeste in acest articol explicatiile celor de la Vadrexim.ro.

Asadar sa vedem – Ce inseamna Anvelope Runflat?

Ne place sa credem ca suntem invincibili pe sosele, dar asta nu se mai poate intampla atunci cand avem o pana cand ne e lumea mai draga, departe de un service auto sau de banda de urgenta. Te-ai intrebat pana acum oare daca ai putea evita asta? Sa nu mai pierzi timp pretios, sa nu iti mai faci nervi si sa te tii departe de pericolul la care te poate supune o pana de cauciuc? Dar daca toate acestea se intampla iarna, cand ninge afara si e frig ?
Da, se poate. Este vorba despre anvelopele Runflat – sunt super-eroii cauciucurilor.

Vrem sa stii ca intodeauna vei gasi anvelope iarna la oferta pe vadrexim.ro, anvelope atat din categoria celor Runflat dar si anvelope normale sau Ranforsate.

O anvelopa de tip Runflat este o anvelopa special proiectata pentru a nu se dezumfla de tot atunci cand este crapata sau are perforatii. Deci asta inseamna ca masina va putea sa continue sa ruleze, chiar daca o va face la o viteza mai mica.

Cu alte cuvinte, sunt concepute in asa fel incat sa ramana fixate pe jante, datorita unor flancuri ranforsate, chiar daca sunt dezumflate. Au pereti laterali speciali care nu lasa anvelopele sa se rupa brusc sau sa explodeze.

Ideea aparitiei unor anvelope mai sigure, mai performante care sa protejeze impotriva exploziilor si deci a accidentelor a aparut inca din anul 1930. Compania Michelin a devenit pioner in acest domeniu, dar o anvelopa care sa reziste la perforare a fost creata si de alte marci precum Dunlop, Continental sau Goodyear, Pirelli.

Aceste anvelope sunt diferite deci fata de anvelopele traditionale sau conventionale in ceea ce priveste arhitectura lor.

Tot timpul anului vei gasi anvelope ieftine la Vadrexim, nu vei fi stresat niciodata sa-ti cumpreri anvelopele potrivite daca o pana isi face aparitia.

Care sunt avantajelor anvelopelor Runflat ?

  • sunt anvelopele care permit, in ciuda unei pene de cacuciuc sa rulam, chiar daca cu doar 80 sau 90 km/h.
  • cauciucurile Runflat ofera o mai buna stabilitate chiar si dupa ce au crapat sau sunt perforate, ofera si o mai buna tinuta pe sosea.
  • poti spune Adio deci rotilor de rezerva sau necesitatii de a umfla cauciucul acesteia periodic. Eliminand roata de rezerva te poti bucura de un spatiu suplimentar.
  • se va putea sustine, datorita lor greutatea si sarcina masinii conduse, asta chiar daca se ajunge la o presiune zero in cauciucuri. Acest lucru se datoreaza flancurilor ranforsate.
  • sunt foarte fiabile si foarte practice mai ales atunci cand ai drumuri lungi pe sosele care pot sa fie impracticabile sau au conditii mai dificile de rulare.

 

Anvelopele Runflat au si cateva dezavantaje

  • au un pret destul de ridicat la achizitie.
  • nu poti monta acest tip de anvelope la orice tip de service auto.
  • gradul de uzura poate sa fie mai mare din cauza conditiilor dificile de rulare.
  • masina nu ruleaza la fel de lin ca si cu anvelope normale.

 

Pentru mai multe detalii despre acest subiect sau pentru oferte de cauciucuri cu LIVRARE GRATUITA poti intra pe siteul de anvelope www.vadrexim.ro , tel. 0730.710.764.

 

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →