ciprian-deac:-“nu-ne-place-sa-ne-mintim-singuri”

Ciprian Deac: “Nu ne place să ne mințim singuri”

CFR Cluj s-a impus în deplasare la Arad cu UTA și a revenit cel puțin pentru 24 de ore pe primul loc în Liga 1.

Ciprian Deac, jucătorul care a centratat decisiv la golul campioanei, a declarat după partidă pentru Telekom Sport că a simțit un joc mai slab din partea echipei sale la acest meci:

“Nu am fost echipa din ultimele două meciuri. Nu ne-am creat foarte multe ocazii de gol. Am întâlnit şi un adversar agresiv, un adversar care și-a dorit foarte mult victoria, pe care l-am simţit foarte motivat. E bine că am câştigat cele trei puncte, cred că dacă tragem linie acest lucru este singurul pozitiv”

Mijlocașul campioanei a mai completat că principala sa preocupare este ca echipa sa reușească, în timp ce realizările individuale le lasă pe planul secund:

“Îmi pare bine că ajut echipa. Tot timpul am fost un om de echipă, am căutat să mă dedic echipei, nu m-am pus niciodată pe primul loc. Vreau să marchez pentru echipă, nu pentru mine să mă scot în evidență. Mă bucur pentru cele trei puncte, aveam mare nevoie. Vom crește de la meci la meci, eu asta simt. Suntem un grup serios și cred că vom arăta din ce în ce mai bine”

În încheiere, Deac a recunoscut că mai sunt multe de îndreptat până să se ajungă la jocul dorit de toată lumea:

“Nu ne place să ne minţim singuri şi să zicem că a fost un meci perfect. Fazele fixe pot decide soarta unui meci. Noi am fost foarte buni în sezonul trecut la faze fixe, am câstigat foarte multe meciuri. Este un atu pentru noi. Lucrăm mult la aceste faze şi acest lucru cred că se vede”

Sursa 27sportas.ro