contabilitate Cluj Napoca

Coliva perfecta o gasiti pe Funerare.ro!

 

Daca la nunta tortul este desertul care nu trebuie sa lipseasca, nu se percepe inmormantare fara coliva. Desertul simplu, destinat celor care pleaca peste mari si tari este bun la gust, dar foarte greu de facut. Graul trebuie sa fie bine fiert, fara sa se farame insa.

Dupa ce se raceste, se amesteca bine cu sare, zahar, nuci macinate si esente diferite. Importanta este si decorarea colivei.

Conform traditiei persoana care face coliva trebuie sa fie curata spiritual. Sufletul ei trebuie sa fie bun, sa traiasca fara pacat in aceasta lume plina de tentatii.

In trecut, femeile invatau sa faca acest desert dedicat mortilor din timp. Unele chiar din tinerete, fiindca nu existau firme de pompe funebre care sa faca totul si in acest fel sa ia de pe umeri grijile apartinatorilor.

In prezent, nu mai sunt multe persoane care sa stie sa pregateasca o coliva perfecta.

La brutarii, patiserii si cofetarii se pot comanda colaci si prescuri, dar coliva nu se face oriunde. Prepararea acestui desert funerar traditional ia mult timp, iar reusita lui depinde de calitatea graului.

Apartinatorii stiu ca trebuie sa aduca un platou cu coliva si ca trebuie sa o aseze pe colaci si sa o imparta celor care vin la inmormantare.

Firme de pompe funebre Funerare.ro are in lista serviciilor sale si livrarea platourilor si caserolelor cu coliva.

In pachetele pentru parastas gandite pentru 12 persoane sunt incluse si un platou mare cu coliva si 12 caserole din plastic cu coliva.

Grija colivei dispare si familia indurerata va fi sigura ca va avea posibilitatea sa ii serveasca pe participantii la inmormantare cu un desert traditional reusit.

Nicio mangaiere nu este mai mare ca aceasta: imaginea defunctului sa fie decenta, sa nu infricoseze, transportul funerar sa decurga fara incidente, coroanele din flori naturale sa dovedeasca regretul, multumirea si respectul participantilor care au adus flori si mancarea impartita sa fie buna, proaspata si suficienta.

Nimic nu trebuie sa lipseasca de la inmormantare: nici sticlele cu apa sau cu suc puse la indemana tuturor, nici mastile de protectie si dezinfectantul, nici pachetelele cu mancare de post sau de dulce, in functie de perioada in care a avut loc decesul.

Se poate presupune ca se gaseste cineva care sa indeplineasca toate conditiile puse de preoti sa prepare coliva si se si pricepe sa faca acest lucru, dar este posibil ca tocmai atunci, coliva sa nu iasa cum trebuie.

Daca problema colivei este rezolvata, atunci sufletul s-a usurat putin.

Funerare.ro inseamna insa servicii funerare decente sau de lux, dupa posibilitatile si dorintele apartinatorilor si pozitionarea alaturi de familia indurerata de la inceput si pana la sfarsit.

Apartinatorul care nu are cu cine se sfatui (poate ca are nesansa sa fie apartinator unic), sa sune cu incredere oricand la numarul de telefon afisat pe site-ul firmei si i se va raspunde. Toate sfaturile de care are nevoie le va primi pe loc si va putea sa analizeze produsele si serviciile din catalogul electronic, pe care sa le solicite dupa examinarea atenta.

El nu trebuie sa alerge dupa certificatul de deces, fiindca acest document important este cuprins in toate pachetele funerare, chiar si in cele mai ieftine.

Simte nevoia sa aduca o coroana funerara din flori naturale cu un mesaj de multumire adresat defunctului? Gaseste trei modele pe site, toate ireal de frumoase si atent lucrate.

Tot ce are de facut este sa solicite una dintre ele si sa dicteze si mesajul ce urmeaza sa fie scris caligrafic pe ea.

Apartinatorul se framanta. Sunt multe griji care il macina in acelasi timp cu durerea. El se intreaba cine va aseza trupul neinsufletit in sicriu, cine  va scoate sicriul de la capela sa il aduca la masina si din masina sa il duca la groapa.

E greu sa fie desemnat cineva din public sa faca acest lucru, fiindca nu este pregatit pentru asta!

Chiar si cel mai ieftin pachet de servicii funerare include manipularea sicriului, imbracarea, toaletarea, imbalsamarea, asezarea in sicriu si transportul funerar local.

Florile vor fi livrate la timp. Coroana din garoafe rosii in forma de inima va sta cuminte pe capacul sicriului sau langa sicriu. Masina funerara va fi pregatita din timp, iar soferul profesionist si rabdator nu va avea altceva in program, fiindca organizarea inmormantarii reprezinta prioritatea firmei Funerare.ro.

La cimitir, la ora indicata se vor aduce pachetele cu mancare, sticlele cu vin si cu ulei si nelipsita coliva asezata frumos pe platouri.

Apartinatorul nu va fi pret de-o secunda pus in incurcatura, fiindca firma care a organizat perfect mii de inmormantari nu uita nimic.

Se intampla adesea la anumite inmormantari ca preotul sa ceara ceva, iar membrii familiei sa se uite unul la altul incurcati si sa dea din umeri.

Cu aceasta firma la carma organizarii nu se intampla asa ceva, fiindca fiecare membru al echipei primeste sarcini pe care le indeplineste constiincios.

Coliva va fi adusa, iar pachetelele multicolore si frumos asezate cu mancare vor fi impartite cu cinste de catre apartinator. Oamenii nu vor putea uita curand:

-cat de frumos era mortul in sicriu. Cum nu se vedeau cearcane in jurul ochilor, buzele vinete si obrajii palizi ca la alti decedati.

-cat de bine a condus soferul. Cum a oprit el la locurile care ii erau dragi defunctului, fiindca era ultima sa calatorie.

-ce frumoasa era aranjata coliva pe platouri si in caserole si mai ales ce gust bun avea.

-cat de bogate au fost pachetelele si ce mancare buna a fost impartita la cimitir.

 

 

 

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →