comunicat de presă finalizare proiect jakab es tarsa srl

Comunicat de presă finalizare proiect Jakab es Tarsa SRL

Societatea Jakab es Tarsa SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul ” Sprijin financiar pentru Jakab es Tarsa SRl in contextul Covid – 19” proiect  nr RUE M2- 7013 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 06.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activității societății în contextul crizei provocate de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 275.487,68 lei (valoarea totala) din care : 239.554,5 lei grant si 35.933,175 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

 

 

SC Jakab es Tarsa SRL

Persoană de contact:

Jakab Mozes

csatari@panzio.ro

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →