cu toții ajungem în același loc într-un final...

Cu toții ajungem în același loc într-un final…

Deși cu toții ne dorim să trăim o viață lungă și prosperă, nu toate dorințele noastre ne sunt îndeplinite. Unele vieți sunt oprite într-o fracțiune de secundă, fie din vina noastră, fie din vina altei persoane. Teribilismul unor persoane, din păcate le-a dus către un sfârșit tragic – cel mai adesea greu de explicat. Fie că au încercat să facă o poză pe un tren garat într-o gară veche, fie pe vârful sau marginea unei clădiri înalte. Viață este prea prețioasă că să fie finalizată într-o secundă de neatenție.

Cu toate acestea, acea secundă este foarte importantă. Este diferența dintre viață și moarte, diferența dintre a avea un trai normal, și de a-ți finaliza viață într-un scaun cu rotile, sau chiar mai drastic, imobilizat la pat.

Viața fiecăruia dintre noi ar trebui trăita așa cum ne-o dorim fiecare, fie că ea este și presărată din când în când cu momente mai puțin plăcute sau persoane care nu ne aduc decât tristețe. Fiecare persoană ne învață cel puțin un lucru: ceea ce ne dorim sau ceea ce nu ne dorim, de la noi, de la viață, de la relațiile cu alte persoane. Și după cum se tot spune prin cărțile de dezvoltare personală: e mai important drumul, nu destinația. Căci până la urmă cu toții ajungem în același loc fizic, în pământ, de unde unii spun că ne-am și născut. Dacă nu ne dorim să trecem prin viață ca „cuțitul prin unt”, atunci trebuie să facem ceva, trebuie să depundem efort să avem relații de calitate, să ne punem pe noi pe primul loc și să nu ne mai comparăm viață cu cea a altor persoane. Să evităm să ne asemănam viață cu ceea ce postează unele personea pe internet, fie ele și vedete sau nu. E de la sine înțeles că fiecare dintre noi vă posta pe internet doar momentele pozitive, pentru a ne mândri cu viață noastră și de a strânge cât mai multe aprecieri.

Cu toate acestea, când se va ajunge în acel moment în care ne vom da ultima suflare; pentru că nu se pune problema dacă vom ajunge în acel moment, ci câte zile/ momente mai avem până atunci, cel mai bine ar fi că noi să fim împliniți cu noi și să ne fi trăit viața așa cum ne-am dorit, fie că a fost plină de excese, fie că am dus cea mai bună viață din punct de vedere al echilibrului. Iar persoanele care rămân, să știe că viața noastră a fost plină de momente plăcute care ne-au făcut să râdem, și să ne bucurăm de viață. Cei care rămân, știu că după șocul inițial, că persoana iubită nu mai este, o colaborare cu o companie de servicii funerare care te ajută să iei deciziile cât mai ușor face diferență, tu putând să te concentrezi pe restul membrilor ramași în familie, pe prietenii persoanei iubite, cât și pe un mod cât mai ușor de a reuși să înveți să trăieșți cu noua viață, că de putut să treci peste nu vei putea, ci doar vei învață un nou mod de a trăi.

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →