cum alegi cea mai bună cameră ascunsă de supraveghere?

Cum alegi cea mai bună cameră ascunsă de supraveghere?

În ziua de azi este destul de riscant ca oamenii să aibă încrederea totală în semenii lor. Acesta este unul dintre motivele pentru care ei apelează la achiziționarea unor dispozitive ascunse de supraveghere, precum microfoane spion  sau camere spion de supraveghere.

Astfel de instrumente pot fi soluția ideală pentru unele persoane care doresc să se asigure că:

  • familia este în siguranţă;
  • bona respectă instrucţiunile;
  • angajații sunt oneşti;
  • partenerul nu înșeală.

Cu toate acestea, este destul de dificilă alegerea tipului de cameră spion. Este însă important, ca în momentul achiziției, scopul utilizării mini-spionului să fie clar definit, pentru ca alegerea să fie adecvată.

Alegerea modelului potrivit situației

Pentru a aduna informațiile dorite, fiecare detaliu contează. Acesta este motivul pentru care camerele spion pot lua diferite forme. Magazinele de profil oferă multe astfel de dispozitive, discrete și practice.

De exemplu, se pot găsi camere integrate într-un stick USB pentru a captura fotografii și videoclipuri, ideale pentru persoanele care își petrec ziua pe computer. Dacă se doreşte supravegherea în interiorul unei camere, ceasul camerei sau becurile vor fi foarte potrivite. Acestea sunt produse statice, așa că nimic nu va scăpa neobservat la locul de supraveghere!

Alegerea unui dispozitiv performant

Performanța dispozitivului este esențială pentru confortul în utilizare. Pentru ca supravegherea să fie discretă şi de înaltă calitate, este important să se acorde o atenţie deosebită caracteristicilor instrumentului, atunci când se efectuează achiziția. Aceste caracteristici se pot găsi în fişa tehnică a fiecărui produs.

●     Obținerea imaginii Full HD pentru fotografii și videoclipuri

Senzorul de imagine va face posibilă înregistrarea razelor de lumină pentru a le transforma în semnale electrice și a oferi o imagine digitală. Există două categorii principale de senzori: senzori CCD și CMOS.

Ambele sunt foarte eficiente, deși senzorul CCD are o sensibilitate mai mare la lumină. Acești senzori megapixeli determină rezoluția imaginii. Rezoluția cum ar fi HD sau Full HD va influența calitatea imaginii. De fapt, cu cât este mai mare, cu atât va fi mai bună calitatea.

Alegerea cu privire la rezoluție va depinde de utilizare: dacă se doreşte obţinerea unor imagini precise (de exemplu pentru a citi plăcuțele de înmatriculare) este de preferat o rezoluție înaltă şi fiecare detaliu va fi ușor identificabil. Dacă, pe de altă parte, nu este nevoie de niciun detaliu și se doreşte spionajul de bază, o cameră 720p va fi potrivită.

●     Un unghi larg de vizualizare pentru un câmp vizual optim

Unghiul de vedere este un element care trebuie să fie decisiv în achiziționarea unei camere. În general, vizualizarea standard a unei camere corespunde unui unghi de 90 °. O vizualizare cu unghi larg (de la 120 °) va oferi o vedere a tot ceea ce se întâmplă în jur.

Această alegere a gradului unghiului de vizualizare va depinde de scopul utilizării. Cu toate acestea, pentru a nu rata nimic, este recomandat să se opteze pentru un unghi larg.

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →