cumpara un dulap stil-21, 80x46x195 alb de la topmob-design.ro!

Cumpara un dulap stil-21, 80x46x195 alb de la topmob-design.ro!

Mobila la comanda este o alegere foarte populara in randul romanilor deoarece, fiind fabricata dupa specificatii precise, se va incadra la perfectie in orice incapere, fie ca vorbim de o garsoniera, apartament sau vila. Magazinul topmob-design.ro ofera o varietate mare de produse de cea mai buna calitate la preturi bune, produse precum dulap stil-21, 80x46x195 alb ce poate fi integrat cu usurinta in orice locuinta. La fel ca mobila de bucatarie mobilierul de birou este un segment care s-a dezvoltat foarte mult in ultimii 20 de ani. Tot mai multe persoane lucreaza de acasa, deci automat au nevoie de mobila de birou comoda, rezistenta, cu aspect placut si daca se poate multifunctionala.

 

Mobila potrivita pentru biroul de acasa va poate face ziua de lucru mult mai lina, in timp ce cel gresit va poate face nefericit. Cand vine timpul sa inlocuiti mobila de birou, luati in considerare aceste puncte importante in alegerea celui mai bun birou de lucru pentru nevoile voastre.

 

Biroul pe care te gandesti sa-l cumperi se va potrivi stilului tau de lucru si va satisface nevoile tale? Dimensiunea sa se va potrivi bine in parametrii si constrangerile biroului sau spatiului  de lucru? Poate suprafata biroului sa reziste cerintelor de utilizare zilnica a locului de munca si a mediului de lucru?

 

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand alegeti un birou de lucru. Si asta pentru ca biroul potrivit poate ajuta nemasurat in indeplinirea sarcinilor de lucru intr-o maniera confortabila, ergonomica si productiva.

 

 

Identificati exact cum va veti folosi biroul

 

In mare parte munca la calculator:

Selectati un birou sau o statie de lucru special conceputa pentru utilizarea computerului. Daca utilizati un computer, asigurati-va ca biroul ofera spatiu sau un compartiment pentru a tine unitatea dedesubt. Cautati gauri de cablare sau canale incorporate pentru conexiunile electrice; acest lucru permite o modalitate sigura de a tine cablurile in afara drumului.

 

Alegeti un birou sau o statie de lucru care va avea cea mai mare suprafata posibila, astfel incat sa puteti gazdui acele foi de calcul, carti voluminoase sau gramezi de hartii importante. Poate doriti sa luati in considerare si un birou cu rafturi sau spatiu deasupra dulapului.

 

Combinatie de lucru pe calculator, documente, intalniri:

Luati in considerare o configuratie de birou in forma de „L” pentru a permite atat spatiu de lucru, cat si spatiu de intalnire. Daca finantele sau spatiul o permit, un model in forma de „U” va oferi si mai mult spatiu si va face o prezentare impresionanta pentru clienti sau invitati.

 

Pentru un birou de lucru la domiciliu:

Luati in considerare un dulap pentru computer daca doriti sa ascundeti dezordinea de lucru in casa. Birourile in forma de „L” sunt adesea o solutie buna si se potrivesc atunci cand biroul  de lucru trebuie sa imparta spatiu intr-o alta camera, cum ar fi un dormitor sau o camera de familie.

 

Strans pe spatiu:

Alegeti un birou compact pentru computer sau un carucior de computer mobil. Luati in considerare obiceiurile si instrumentele stilului vostru de lucru.

 

Te consideri genul creativ de geniu dezordonat? Daca da, vei avea nevoie de mai mult spatiu pentru birou/statie de lucru decat tipul ingrijit si frugal. Neatentii pot gasi un birou mai mic suficient pentru nevoile lor de lucru. Cantitatea si dimensiunea instrumentelor necesare la indemana pe biroul vostru ar trebui sa fie, de asemenea, luate in considerare atunci cand alegeti un birou de lucru.

Ergonomie si spatiu

 

Biroul  ar trebui sa ofere spatiu liber pentru picioare; Inaltimi standard de birou de 29 pana la 30 de inci de la podea sunt suficiente pentru majoritatea utilizatorilor.

Stand in spatele biroului, ar trebui sa existe in mod optim cel putin trei picioare si jumatate de spatiu. Un spatiu de minim trei picioare ar trebui sa fie, de asemenea, disponibil intre birou si o alta piesa de mobilier de birou si in fata biroului daca utilizati un scaun pentru oaspeti/client.

Pentru utilizatorii de computer, tastaturile trebuie plasate la o inaltime confortabila. Tastaturile amplasate pe birourile traditionale pot fi la o inaltime prea mare si pot avea ca rezultat disconfort semnificativ sau incordare musculara pentru utilizator. Birourile computerelor ar trebui sa fie echipate fie cu o platforma de tastatura, fie cu picioare care pot fi reglate. Asigurati-va ca orice platforma de tastatura este suficient de mare pentru a tine si un mouse.

 

Echipamentele si materialele desktop ar trebui sa fie la indemana usor si confortabil si ar trebui sa aiba suficient spatiu pentru a nu supraincarca desktopul.

 

Daca biroul are o margine ascutita, luati in considerare plasarea unui suport pentru incheietura mainii de-a lungul marginii pentru a ajuta la prevenirea presiunii inutile si a ciupirii pe suprafata interioara a incheieturilor.

 

Suprafata biroului

 

Laminat: cea mai populara alegere

 

Un finisaj din plastic care este aplicat pe un miez de lemn, laminatul este accesibil, durabil si rezista mai mult decat lemnul pur sau furnirul. De asemenea, vine intr-o gama larga de culori si modele de granulatie a lemnului. Pentru un laminat de calitate care va rezista mai bine la utilizarea zilnica si abuzul, cauta un birou cu un laminat gros, de inalta presiune.

 

Metal sau otel: cea mai durabila alegere

 

Desi nu sunt cele mai profesionale ca aspect, birourile din metal sau otel au un pret rezonabil si sunt bune pentru birourile supuse utilizarii intense pe termen lung sau pentru zonele cu trafic intens. Birourile de o calitate mai buna de acest tip pot fi evaluate partial prin verificarea si simtirea greutatii totale a birourilor.

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →