daca va confruntati cu o infestare severa, eliminarea completa a gandacilor devine o urgenta

Daca va confruntati cu o infestare severa, eliminarea completa a gandacilor devine o urgenta

Oamenii isi fac case si desfasoara activitatea in cladiri, in cea mai mare parte, sa se stie in siguranta: in spatii calduroase si curate. Omul, fiinta vulnerabila, este inconjurat de microbi si de vietati care ii pot face raul: gandaci, capuse, plosnite, tantari, muste, soareci, serpi si sobolani. In natura, omul se fereste de acesti dusmani ai sai si stie ca trebuie sa imparta spatiul cu ei si sa se respecte reciproc.

In spatiile inchise, situatia se schimba radical. Aici oamenii sunt cei care stabilesc regulile ca sa isi pastreze sanatatea si viata sa nu le fie pusa in pericol.

 Pe site-ul companiei 3D-deratizarecompleta vizitatorii gasesc urmatorul sfat: daca va confruntati cu o infestare severa, eliminarea completa a gandacilor devine o urgenta!

Insectele sunt mici si aparent par nevinovate, insa sunt oameni care isi pierd vietile si sanatatea din cauza lor. Tantarii introduc simultan cu acul loc care iese plin de sange multi microbi in corpul omului. „Boala somnului” este mortala, daca nu se actioneaza din timp. Capusele care intra in piele pot produce si ele infectii si boli grave. Mustele tulbura somnul si duc microbii de colo colo.

Alimentele atinse de muste sunt aruncate in secunda urmatoare. De ce? Pentru ca ele au stat pe gunoaie, pe reziduri aflate in putrefactie, pe mizerii inimaginabile si aduc mii de microbi pe picioarele lor.

Tocmai de aceea, bazaitul prin care dau de veste ca sunt prezente in casa este foarte suparator. Soarecii sunt supranumiti „marii transportatori gratuiti ai microbilor” si dincolo de acest aspect alarmant, produc si pagube mari. Cu dintii lor ascutiti farama tot, rod si trec mai departe, acolo unde oamenii cred ca nimic viu nu poate patrunde. Daca au la dispozitie fructe si legume, le compromit cu prezenta lor, hainele le gauresc la fel ca moliile, pana si in pereti fac gauri sa se deplaseze dupa bunul lor plac.

Ce poate face omul sa alunge din locuinta sa acesti paraziti? Incerca metode empirice, dar nu reuseste sau reuseste partial.

Cand exista gandaci intr-o locuinta, se impune sa fie distruse si ouale depuse de acestia in unghere ascunse. Cand soarecii invadeaza spatiul, omul se linisteste doar cand este sigur ca si ultimul soarece a fost scos afara din casa lui.

In comert exista fel si fel de produse sub forma variate: pastile pentru tantari, spray pentru insecte, lipici pentru soareci, grausor otravit, curse din metal pentru prinderea soarecilor. Reclama care li se face ii da omului false sperante ca poate scapa singur de cei care ii invadeaza casa si ii pun sanatatea sub semnul intrebarii.

Singurul mod judicios de actiune a omului in astfel de situatii este insa sa solicite programare companiei specializate in dezinfectati, dezinsectii si deratizari 3d-deratizarecompleta.

Ce recomanda aceasta societate in lupta cu microbii, cu insectele, cu soarecii si sobolanii?

  1. Experienta de 10 ani pe piata serviciilor de profil din Romania. Intr-un deceniu de activitate, in portofoliu s-au adunat sute de deratizari, sute de dezinfectii si de dezinsectii, realizate atat in gospodariile individuale, cat si in supermarketuri, in piete si depozite de alimente, in hoteluri, restaurante, muzee, cladiri de birouri si institutii. Cu soarecii nu este de glumit. Ei pot compromite carti rare, tablouri de colectie, documente pretioase.
  2. Capacitatea de a furniza aceste servicii si in spatii mici, dar si in spatii uriase, in spatii deschise si in spatii inchise.
  3. Substante de cea mai buna calitate, fara sa fie nocive omului, completate de echipamente de ultima generatie. Exista substante eficiente pentru eradicarea gandacilor de bucatarie, a soarecilor si sobolanilor, a plosnitelor, puricilor si capuselor, a acarienilor, dar si pentru distrugerea ciupercilor, a mucagaiurilor, a virusurilor si a bacteriilor. Incaperile nu trebuie sa fie golite inaintea furnizarii acestor servicii pentru ca ele nu distrug piesele de mobilier sau lucrurile valoroase din casa.
  4. Functionarea legala, cu toate autorizatiile la zi. Societatea este controlata de organe competente si nu s-a gasit nicio disfunctie in serviciile oferite clientilor la cerere.
  5. Tarife accesibile, raportate la dificultatea serviciilor, dar si la importanta lor. Nu este usor pentru cineva sa manuiasca furtunele cu substante prin toate colturile unei cladiri si sa reia operatiunea, pentru ca gandacii sau plosnitele au depus oua, iar acestea se transforma in adulti si ciclul inmultirii se perpetueaza fara interventiile specialistilor.
  6. Detinerea tuturor certificarilor Iso prin care se demonstreaza calitatea premium a serviciilor si grija fata de mediu.
  7. Eliberarea certificatelor care atesta faptul ca locul respectiv a fost curatat de intrusi si oamenii pot veni fara teama in aceea unitate. De pilda, un restaurant a fost inchis si patronul amendat pentru ca la bucatarie si in sala de mese au fost vazuti soareci. Dupa efectuarea deratizarii, se poate solicita redeschiderea, gratie dovezii ca in acel spatiu s-a facut ceea ce trebuia.

Prezenta unui gandac intr-o locuinta reprezinta o urgenta. Nu este o exagerare, dar persoana care il vede trebuie sa aiba in vedere urmatoarele aspecte:

  1. El nu este niciodata singur in acel loc, ci vine insotit. Exemplarul care a fost vazut nu s-a dovedit suficient de vigilent si i-a pus in pericol si pe confratii sai.
  2. Este posibil sa fi depus oua in locuri inaccesibile si in curand locuinta va fi ocupata de gandaci, daca nu se face dezinsectia.

La fel se intampla si cu soarecii sau cu sobolanii. Inmultirea acestor oportunisti este rapida si dauneaza omului si bunurilor acestuia.

3d-deratizarecompleta isi face datoria atat in Bucuresti si in zonele limitrofe, dar si in localitatile si orasele din tara, cand echipa este solicitata.

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →