de ce merită să cumperi în leasing masini germania

De ce merită să cumperi în leasing masini Germania

În vremurile noastre, aproape că este imposibil să te descurci fără să ai o mașină personală. Dimineața trebuie să duci copiii la școală, apoi este important să ajungi cât mai repede la serviciu. Și, din păcate, transportul în comun în țara noastră este la pământ, iar decât să apelezi la un taxi, mai avantajos este să folosești propriul autoturism. Evident, ai nevoie de o mașină de bună calitate, pentru a nu avea parte de ceva surprize neplăcute în trafic și să rămâi în drum cum se spune, dar puțini sunt cei care își permit un autoturism nou. Și atunci, în mod firesc, apare soluția să achiziționezi o mașină second hand. Și care ar fi cele mai bune? Orice pasionat de mașini îți va spune că în mod clar, răspunsul nu este decât unul: Germania.

 

O mașină aproape nouă, luată în leasing

 

De ceva vreme, conducătorii auto au primit o veste bună: pot cumpăra masini Germania rulate, aproape noi, cu ajutorul unor programe de leasing auto second hand. Iată cum poți avea șansa de a achiziționa mult mai ușor un autoturism de foarte bună calitate, care în mod normal ți-ar fi fost inaccesibil, doar plătind rate lunare foarte avantajoase pentru tine. Și este chiar simplu să ai parte de mașina dorită. Astfel, trebuie să cauți un autoturism care a fost lansat de curând, pentru că are o rată mai scăzută de depreciere, după care apelează la  firmă cu experiență prin care ți se asigură posibilitatea de a cumpăra prin leasing.

Există mai multe avantaje de care te poți bucura atunci când apelezi la această soluție, iar în rândurile următoare le poți afla, pe scurt.

 

Soluția perfectă pentru a cumpăra o mașină când nu ai prea mulți bani

 

Atunci când nu ai prea mulți bani gheață pentru a cumpăra un autoturism cu banii jos, și nici soluția de a apela la un credit pentru a-i obține nu este una care să te avantajeze, singura soluție de a-ți achiziționa mașina dorită este leasingul auto. Mergi la mai multe firme care au acest obiect de activitate și vezi care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea accesa acest tip de finanțare și să profiți și de avantajele fiscale, operaționale și financiare de care poți avea parte. Nu mai este nevoie să renunți încă o dată la visul tău de a-ți achiziționa o mașină bună din Germania, pentru că acum totul este mult mai simplu.

 

Avans mic

 

Dacă ai încercat să mai obții și alte împrumuturi, sau poate și anumite credite pentru achiziționarea unei mașini noi, ai rămas surprins cât de draconice sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești. Printre acestea se află și achitarea unui avans, chiar destul de consistent. Din fericire, lucrurile nu sunt deloc așa atunci când apelezi la o firmă de leasing auto pentru mașinile second hand, unde avansul este foarte convenabil. Evident, nimeni nu are nimic împotrivă dacă decizi să plătești un avans mai mare, pentru că abia îți va fi mai ușor ulterior, deoarece ratele lunare vor fi mai scăzute pe toată perioada cât durează contractul. Fiecare finanțator are o valoare minimă a avansului care poate fi achitată, așa că înainte de a încheia un astfel de contract, caută să vezi care este cel mai avantajos pentru tine, din toate punctele de vedere.

 

Încă un pas și devii proprietar

 

Pe toată durata contractului de leasing te poți bucura așa cum se cuvine de mașina ta, una de foarte bună calitate, chiar dacă este second hand, iar la final, după ce ai achitat tot, ești mândrul proprietar al respectivului autoturism. Poate fi ceva mai simplu decât atât?

 

Rate lunare mai reduse

 

Dacă apelezi la internet pentru a afla care sunt condițiile de acordare a unui credit auto pentru nevoi personale și faci o simulare de cât ai putea primi, dar mai ales cât ar fi rata lunară pe care ai avea-o de achitat, cifrele nu sunt chiar atât de prietenoase cu buzunarul tău. În schimb, pe termen lung, apelarea la o firmă de leasing auto este în avantajul tău, deoarece ratele lunare sunt mult mai ușor de suportat, fără ca achitarea lor să îți afecteze prea mult bugetul lunar al familiei.

 

Schimbul de proprietate

 

Ce părere ai de schimbul de proprietate? Nu consideri că este un avantaj demn de luat în seamă? Nu știi exact ce presupune? Hai să îți explicăm: după ce termini de achitat toate ratele prevăzute în contract și achiți și valoarea reziduală, poți să înlocuiești autoturismul. Nu mai ești nevoit să cauți tu un cumpărător, să pierzi timp încercând să vinzi mașina pe care ai achiziționat-o în leasing, ci este mult mai simplu: doar faci schimb cu o alta pe care vrei să o cumperi. Este chiar mai avantajos pentru tine să procedezi așa, și vei scăpa și de multă birocrație, eterna problemă a românilor.

 

Alege o firmă cu experiență

 

Pentru a te bucura de toate aceste avantaje despre care ți-am menționat mai sus, iar autoturismul second hand să se afle într-o stare tehnică foarte bună, se recomandă să apelezi la o firmă cu experiență. Doar cei cu adevărat profesioniști au grijă ca înainte de a pune spre comercializare autoturismele second hand să fie verificate în amănunt. Pe cât posibil, încearcă să te interesezi pe la rude, prieteni și cunoștințe dacă au apelat la o astfel de soluție și care a fost experiența lor. De asemenea, citește și pe internet recenziile despre firma pentru care ai optat, iar dacă totul sună bine, atunci nu mai aștepta și bucură-te cât mai repede de mașina ta adusă din Germania!

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →