descopera noutatile despre iphone 13

Descopera noutatile despre iPhone 13

 

Magazinul Quickmobile este un furnizor si vanzator renumit de accesorii si telefoane smartphone, iar anul acesta ofera disponibilitate pentru precomanda incepand cu data de 17 Septembrie pentru noile iPhone13.

 

Aceste noi produse Apple au facut deja furori pe internet din micile informatii scurse din surse mai mult sau mai putin sigure. Ce este cert cu aceste noi modele, este ca, la fel ca in modelul precedent de iPhone 12, vor fi disponibile 4 modele pentru iPhone13.

 

Aceste 4 modele de iPhone 13 prezinta caracteristici diferite in fucntie de bugetul disponibil al fiecarui client, iar aceste diferente pot fi in dimensiune, culoare, greutate si spatiu de stocare. Un punct comun pe care il vor avea toate telefoanele iPhone13 este procesorul imbunatatit, o grafica mai buna, conectivitate 5G si multe alte functii.

 

IPhone 13  este o iteratie importanta care ofera o durata mai buna de viata a bateriei, un procesor mai bun si o configuratie de camera imbunatatita decat iPhone-urile precedente.

 

Intre timp, noul chipset A15 Bionic al iPhone 13 este incredibil de puternic si asociat cu 4 GB de memorie RAM, este capabil sa ruleze mai multe aplicatii si sarcini rapid si eficient.

 

O noua camera duo pentru iPhone 13 imbunatateste claritatea imaginilor, in timp ce introducerea tehnologiei de stabilizare optica a imaginii (OIS) a companiei, disponibila anterior doar pe telefoanele Apple Pro Max, este o afacere importanta pentru cei care doresc sa realizeze fotografii cat mai clare.

 

Noul iPhone are un design plat, care a debutat cu gama iPhone 12. Asta inseamna ca designul are un finisaj mai unghiular decat finisarea rotunjita a iteratiilor anterioare, dar telefonul este inca confortabil de utilizat cu o singura mana.

 

Partea din fata si partea din spate a telefonului sunt din sticla, dar numai panoul frontal are tehnologia patentata Apple Ceramic Shield, introdusa pe iPhone 12 de anul trecut. Apple spune ca acest lucru ofera de patru ori rezistenta la cadere a sticlei pe iPhone-urile mai vechi.

 

In ceea ce priveste durabilitatea, seria iPhone 13 este rezistenta la praf si apa IP68, ceea ce inseamna ca poate supravietui pana la sase metri in apa pentru o perioada de 30 de minute. Nu va asteptati ca acest telefon sa fie complet impermeabil, dar va supravietui accidentelor cu lichide.

 

Pe marginea din stanga a telefonului se afla comutatorul silentios, butoanele de volum si tava SIM. Marginea din dreapta gazduieste doar butonul de pornire, astfel incat este usor de gasit cu degetul mare sau cu degetul atunci cand incercati sa treziti receptorul.

 

Pe marginea de jos sunt difuzoarele si conectorul portului Lightning pentru incarcare si transfer de date.

 

Afisajul de pe iPhone 13 are 6,1 inch, cu o rezolutie de 2532 x 1170. Este un afisaj OLED Super Retina XDR realizat de Apple si ofera o imagine clara si luminoasa – luminozitatea a fost imbunatatita pe iPhone 13 si se poate tine de alte smartphone-uri in ceea ce proveste vizibilitatea in lumina directa a soarelui.

 

Rezolutia respectiva echivaleaza cu 460 pixeli pe inch, care nu este cea mai buna pe care am vazut-o pe piata, dar este perfect potrivita pentru utilizarea de zi cu zi – nu am descoperit ca avem nevoie de o rezolutie mai mare, chiar si atunci cand vizionam videoclipuri sau jucam jocuri.

 

Exista cadre subtiri in jurul ecranului receptorului, iar o parte din afisaj este, de asemenea, ocupata cu crestatura din partea de sus. Da, inca exista o crestatura pe iPhone 13, dar este cu 20% mai mica decat crestatura de pe iPhone 12.

 

Per total aceste noi iPhone-uri sunt o investitie care merita fiecare banut iar Apple demonstreaza inca odata ca este liderul telefoanelor smartphone!

 

 

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →