descopera principalele tipuri de focare pentru seminee pe care le ai la dispozitie

Descopera principalele tipuri de focare pentru seminee pe care le ai la dispozitie

Esti interesat sa investesti intr-un semineu modern si interesant ca design, care sa iti asigure o eficienta sporita?

Incepe prin a verifica ce tip de focar semineu are modelul pe care ti-l doresti, iar astfel iti vei da seama foarte usor cat de simplu este de intretinut pe termen lung! Online poti gasi o gama varianta de obiecte din care poti alege, insa trebuie sa stii cel putin cateva lucruri despre fiecare model in parte!

Focar semineu premium

Disponibile in mai multe dimensiuni si forme, focarele premium reprezinta alegeri inspirate atunci cand nu iti doresti o ardere cu flacara deschisa. Cele mai bune dintre modelele de pe piata sunt realizate din otel corten si au carena de convenctie exterioara. In ceea ce priveste placarea interioara standard, ea este de tip Skamol. Mai mult, trebuie sa iei in considerare si faptul ca geamurile focarelor premium nu au rame, asa ca te bucuri de o vizibilitate sporita asupra focului atunci cand vrei sa folosesti focarele cu geamul ridicat.

Focare din fonta

Despre focarele din fonta trebuie sa stii ca functioneaza pe baza de radiatie sau convectie. De exemplu, despre incalzirea prin radiatie trebuie sa stii ca iti ofera un transfer eficient de caldura de la soba ori de la semineu catre toate zonele reci ale incaperii. Mai mult, trebuie sa ai in vedere si faptul ca datorita focarelor cu radiatie vei putea incalzi o singura camera, in mod uniform, de la podea si pana la tavan. In acelasi timp, despre convectie trebuie sa stii ca este definite prin aerul incalzit prin circulatie, intre 2 suprafete.

Focare norvegiene

Fabricate in Suedia sau Polonia, focarele norvegiene sunt eficiente din punct de vedere al dimensiunii si pot fi adaptate oricarui model il preferi: modern, clasic sau rustic. Mai mult, despre aceste obiecte mai trebuie sa stii ca sunt realizate fie din fonta, fie din otel, ambele variante furnizandu-ti necesarul de confort termic in timpul iernii, pentru ca la interior sunt placate cu termota speciala, adica un material accumulator si izolator excelent!

Printre cele mai importante beneficii de care ai parte datorita focarelor norvegiene se numara: adaptabilitate la cosuril de fum cu diametre mici, eficienta sporita, de pana la 80%, un consum scazut de lemne, respectiv durabilitate in timp: pentru toate focarele ai garantie intre 5 si 10 ani!

Focare suspendate

In cazul in care ai o viziune cu totul aparte despre cum iti doresti sa arate locuinta personala, focarele suspendate reprezinta obiecte care merita atentia ta! Este vorba despre modele extrem de atractive din punct de vedere al design-ului, care iti asigura o eficienta sporita si pe care le poti monta foarte usor in foarte multe locuri din casa, fara a ocupa mult spatiu!

Focare samota

Placate cu samota, termota, vermiculite sau skamolex la interior, focarele din aceasta categorie sunt lucrate din otel masiv si sunt disponibile in peste 250 de modele si dimensiuni diferite. Este vorba despre obiecte prevazute cu accesorizari interesante, care iti asigura o eficienta de pana la 80%.

Avand in vedere ca ai atat de multe variante interesante de seminee la dispozitie, aloca-ti suficient timp pentru a studia optiunile pe care le ai si alege o singura data! De exemplu, poti studia gama de produse de pe Seminee-expert.ro. Pe toate le poti comanda online in doar cateva momente, pentru ca mai apoi sa te bucuri de o atmosfera placuta in propria locuinta!

Date de contact:

Telefon: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665

E-mail: office@seminee-expert.ro

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →