despre atreprenoriatul social, cu dr. vanessa youness

Despre atreprenoriatul social, cu Dr. Vanessa Youness

Antreprenoriatul social se referă la recunoașterea problemelor sociale și realizarea unei schimbări sociale prin angajarea principiilor, proceselor și operațiunilor antreprenoriale.

 

Este vorba despre efectuarea unei cercetări pentru a defini complet o anumită problemă socială și apoi organizarea, crearea și gestionarea unei întreprinderi sociale pentru a atinge schimbarea dorită.

 

Schimbarea poate include sau nu o eliminare completă a unei probleme sociale.

 

Poate fi un proces pe tot parcursul vieții axat pe îmbunătățirea circumstanțelor existente.

 

În timp ce un antreprenoriat de afaceri general și comun înseamnă a prelua o conducere pentru a deschide o nouă afacere sau a diversifica afacerea existentă.

 

Antreprenoriatul social se concentrează în principal pe crearea de capital social fără a măsura performanța în profit sau profit în termeni monetari, asta facem noi la fondul de investitie YOUness, fundatia YOUness si Clinica YOUness, toate fiind proiecte de antreprenoriat social, spune Dr. Vanessa Youness.

 

Antreprenorii din acest domeniu sunt asociați cu sectoare și organizații non-profit. Dar acest lucru nu elimină necesitatea de a face profit. La urma urmei, antreprenorii au nevoie de capital pentru a continua procesul și pentru a aduce o schimbare pozitivă în societate.

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →