firma de contabilitate sigura

Firma de contabilitate sigura

 

Oamenii privesc cu multa consideratie contabilul, fiindca el administreaza banii. Este un fel de ministru de finante al unei firme, companii, intreprinderi sau institutii, trebuie sa fie cinstit si responsabil si sa stie multa matematica si economie.

Cand se imbolnaveste contabilul, lumea priveste cu ingrijorare modul in care evolueaza starea lui si il vrea cat mai repede inapoi.

Contabilul se implica si in salarizarea personalului si in efectuarea la timp a bilantului si in virarea banilor la Casa de Sanatate si la Casa de Asigurari Sociale. Activitatea contabilului se concretizeaza si in realizarea de evidente clare care sa justifice si ultimul banut, dar si in salarizare. Contabilul inseamna banii unitatii economice pentru care lucreaza si banii angajatilor acesteia.

Daca se fac greseli la salarizare sau se vireaza gresit salariile, contabilul este cel care a gresit si cauta o solutie de reparare a erorilor.

Exista insa o firma de contabilitate sigura careia managerul care are nevoie de contabil ii poate solicita serviciile.

Colaborarea cu Realcont.ro vine la pachet cu o serie de avantaje care nu pot sub nicio forma sa fie trecute cu vederea. Acestea sunt:

-contabilii au o experienta de 16 ani concretizata in servicii impecabile oferite solicitantilor. Experienta isi spune cuvantul si se concretizeaza in performanta. Dupa profesarea indelungata specialistii nu mai fac greseli profesionale si stiu cum sa rezolve toate problemele legate de profesia lor. Ei au strategii, secrete profesionale prin care pot monitoriza eficient banii clientilor. Datorita talentului lor cei care ii angajeaza obtin beneficii mari. Cu ei, munca tuturor salariatilor este valorificata, fiindca in cazul unor erori de natura contabila, munca tuturor ar fi irosita.

-firma are asigurare profesionala. Cu toate ca nici un client nu s-a plans vreodata ca acesti contabili cu care au colaborat au facut greseli, Realcont.ro are grija de banii clientilor si dovedeste maxima precautie. In cazul in care un contabil ar gresi, banii se vor intoarce inapoi la firma sau institutia respectiva intregi.

-lucrarile efectuate de aceasta echipa sunt de calitate si realizate la timp. De-a lungul colaborarii cu diversi beneficiari niciunul nu s-a plans ca au survenit greseli sau intarzieri la realizarea lucrarilor solicitate.

-colaborarea cu Realcont.ro inseamna economii substantiale. In primul rand, economii de resurse materiale. Nu se mai consuma energie pentru luminarea si incalzirea biroului sau pentru functionarea dispozitivelor si echipamentelor acestora (xerox, imprimanta), nu mai sunt suportate asigurarile pentru angajati si nu se dau bani pe concedii. In plus, nu se mai investeste in mobilierul pe care l-ar folosi contabilul care vine la serviciu.

Colaborarea cu o firma de contabilitate inseamna economii de cel putin 20%, atat cu salarizarea personalului, cat si cu crearea conditiilor de munca.

-un contract pe doi ani cu firma Realcont.ro aduce 3 luni gratuite la salarizare. Realizarea corecta si la timp a salarizarii se face cu multa munca, iar darul firmei Realcont.ro este inestimabil. Multi clienti semneaza fara sa stea pe ganduri contract pe doi ani cu Realcont.ro pentru obtinerea acestei bonificatii.

-o luna gratuita de servicii de contabilitate pentru un contract pe un an cu specialistii firmei Realcont.ro.

-clientii noi primesc un tarif cu 50% mai mic timp de trei luni, apoi se revine la preturile normale.

-lucrarile de contabilitate sunt trimise prin e-mail, iar in cazul in care un contabil este indisponibil din motive obiective, acesta va fi suplinit de ceilalti  membri ai echipei.

Antreprenorii sau managerii din Bucuresti pot face o vizita la sediul firmei Realcont.ro din Bucuresti pentru discutii fata in fata.

In cazul in care deplasarea este imposibila, pe site sunt expuse datele de contact ale reprezentantilor firmei. Acestea sunt: mobil: 0740.02.16.70, tel./Fax: 021.796.59.06 si email: office@realcont.ro.

Lista serviciilor pe care contabilii de la Realcont.ro le pot furniza este lunga.  Cele mai importante servicii cuprinse in acesta lista sunt:

-inregistrarea documentelor. Pentru banii cheltuiti si pentru cei incasati trebuie justificari. De modul in care se realizeaza aceste operatiuni depinde buna functionare a unitatii respective. Daca anumite documente justificative si importante nu sunt inregistrate, organele de control pot aplica amenzi uriase.

-evidenta mijloacelor fixe. Ea este la fel de importanta ca evidenta banilor care se afla intr-un circuit permanent. Este obligatoriu sa existe un inventar al masinilor, utilajelor, pieselor de mobilier si dispozitivelor in orice firma, fabrica si institutie.

-calcul impozit pe profit. Impozitul pe profit trebuie sa fie achitat la timp si corect, altfel se aplica amenzi si penalizari.

-depunerea tuturor documentelor la institutiile abilitate.

-reprezentare la Administratia Finantelor Publice din judet sau din sector.

-reprezentare la Casa de Asigurari de Sanatate.

-salarizare personal in care se includ intocmirea statelor de plata si a fluturasilor de salariu.

Cine nu lucreaza in domeniul contabilitatii isi da seama de complexitatea muncii, parcurgand lista acestor servicii.

Fotografiile de pe site-ul firmei prezinta echipa de contabili la lucru si din ele zambesc fericiti oameni care isi fac munca la superlativ.

Multe dintre firmele care au solicitat de la inceput servicii de contabilitate acestei firme au ajuns in topul celor mai bune, fiindca au solicitat si consultanta afaceri si management.

Este bine sa se tina cont de parerea onesta a unor specialisti care stiu exact care sunt cererile si ofertele de produse si servicii de pe piata fiindca in acest mod se pun bazele concrete ale unei afaceri.

La firma de contabilitate prezentata mai sus se gasesc cei mai buni contabili din tara, de aceea un contract semnat pe un an sau doi ani reprezinta un mare castig.

Realcont.ro inseamna evidente clare privind banii din cont ai solicitantului de servicii de contabilitate.

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →