folositi pompe submersibile pentru a eficientiza consumul de apa!

Folositi pompe submersibile pentru a eficientiza consumul de apa!

Atunci cand  locuiti la casa, aveti posibilitatea de a fi independent, cel putin din pucntul de vedere al apei, deoarece casele deseori beneficiaza de spatiu mai mare, de curte si gradina. Multi romani aleg sa isi foreze propria fantana, pentru a beneficia de apa gratuit, fie pentru a uda gradina, pentru apa menajera sau apa de consum zilnic. Folosind pompe submersibile cei care detin deja o fantana, pot beneficia de apa in cantitati nelimitate fara niciun cost. Desigur, discursul pompelor submersibile este mai vast, deoarece acestea pot fi folosite si la o canalizare reacordata la regia de apa plus alte intrebuintari.

 

Pompele submersibile, dupa cum sugereaza si numele, sunt facute sa fie complet scufundate in apa. Este o pompa de apa centrifuga, ceea ce inseamna ca are un motor care alimenteaza un rotor conceput sa se roteasca si sa impinga apa in exterior. Motorul este situat intr-o garnitura impermeabila si strans cuplat la corpul pompei pe care il alimenteaza.

 

Pompele care sunt proiectate sa fie submersibile sunt plasate in rezervorul de apa, care trebuie pompat. Ca atare, ele sunt adesea utilizate pentru drenarea inundatiilor, pomparea canalizarii, golirea iazurilor sau chiar ca filtre de iaz. Pompele de filtrare gasite in rezervoarele de peste sunt un tip de pompa submersibila. In cazul unui rezervor de apa, pompele submersibile sunt plasate in interiorul rezervorului propriu-zis pentru a pompa apa in afara, acolo unde este nevoie.

 

Un avantaj major pentru pompele submersibile este ca sunt foarte silentioase, deoarece apa absoarbe zgomotul. De asemenea, sunt mai eficienti, deoarece nu au nevoie de multa energie aspirand apa in care sunt scufundati.

 

Pompele submersibile ale rezervorului sunt asezate in partea inferioara a rezervorului si sunt proiectate pentru a pompa apa in sus prin partea superioara a acoperisului. Avand in vedere acest lucru, acestea sunt utilizate in general in rezervoare subterane unde apa trebuie pompata la suprafata.

 

Acest lucru este deosebit de important de luat in considerare daca veti instala intr-un rezervor suprateran. Pompele submersibile pot fi instalate in rezervoare deasupra solului, totusi trebuie sa retineti ca apa voastra de ploaie va fi canalizata de sus. Daca doriti, de asemenea, sa accesati direct apa din rezervorul vostru, un robinet poate fi inca montat in rezervor sau puteti alege, pur si simplu, sa va conectati apa de ploaie la robinetele din apropiere.

 

Un dezavantaj pentru a avea pompe submersibile in rezervorul de apa este accesibilitatea in cazul in care este necesara o intretinere sau o inlocuire. De asemenea, consuma o cantitate mica de spatiu in interiorul rezervorului tau, adica cu cativa litri mai putina apa, dar in comparatie cu invizibilitatea si linistea lor, acesta este destul de neglijabil.

 

Daca detineti terenuri si doriti sa va asigurati ca este bine irigat si sanatos, o pompa submersibila este solutia ideala pentru voi. Fie ca detineti o gradina de dimensiuni medii sau mai multe hectare de teren agricol, puteti utiliza una sau mai multe pompe submersibile pentru a va alimenta terenul cu apa dintr-un rezervor, lac sau alta sursa convenabila. Datorita costului redus sau a functionarii pompelor submersibile, ar trebui sa puteti rula sistemul de irigare bazat pe pompa ori de cate ori este necesar, fara a intra prea tare in buzunar.

 

Pomparea din puturi si foraje

 

Aveti o fantana adanca sau o gaura de foraj pe care doriti sa o utilizati pentru a va suplimenta alimentarea cu apa? Oferim servicii de foraj si servicii de renovare a puturilor care va pot ajuta sa realizati aceasta sarcina. Cand sunteti gata, veti avea nevoie de o modalitate de a transfera apa din fantana sau din foraj in rezervoarele de stocare. Pompele submersibile sunt ideale pentru aceasta sarcina. Sunt suficient de eficiente pentru a pompa apa de la adancimi mari, fara a utiliza prea multa energie sau a fi suprasolicitate.

 

Scurgerea apei din corpurile nedorite

 

Trebuie sa scapati de un iaz sau de un corp de apa similar care se afla in prezent pe terenul tau? Daca aveti un corp de apa nedorit, pompele submersibile va pot ajuta sa o scurgeti rapid si eficient. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a pompa apa din subsoluri si din alte zone care ar putea fi inundate.

 

Pompa de sonde adanci este cel mai faimos tip de pompa submersibila. O pompa submersibila de sonda se foloseste pentru a pompa apa din fantana in casa voastra sau in zona dorita. Aceasta pompa se scufunda complet in apa putului. Deoarece foloseste intr-o fantana, de aceea este cunoscuta sub numele de „pompa submersibila de fantana“.

 

O pompa de sonda adanca poate fi utilizata si in scopuri municipale. Un motor electric este cuplat cu corpul acestor pompe care functioneaza si sub apa. Odata ce aceste pompe incep sa functioneze, acestea trebuie sa fie complet scufundate in apa. Drept urmare, aceste pompe pot pompa adesea apa proaspata sau slab acida.

 

Pompe din otel inoxidabil – aceste pompe ofera performante mai bune decat pompele din fonta. Acest tip de pompa este complet acoperit cu otel inoxidabil, datorita faptului ca este cunoscuta sub numele de pompa din otel inoxidabil. Intreaga pompa se scufunda complet in apa in timp ce functioneaza. Are o rezistenta acida ridicata. Acest tip de pompa misca adesea apa fierbinte sau usor acida. De asemenea, sursele de apa pot proteja prin matritele lor unice, iar apa dulce se poate transfera frecvent.

 

Pompe de aspiratie inferioare – aceste pompe se folosesc mai ales in rauri, minerit, deshidratare, piscine si lacuri. Sunt echipate cu un manson de ghidare sub pompa. Pompa submersibila de apa cu aspiratie inferioara aspira apa din fundul putului si asigura in mod eficient functia de racire de inalta calitate a motorului. O pompa submersibila este o alegere foarte buna!

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →