fosta-handbalista-narcisa-lecusanu-a-lansat-cartea-„povestea-vietii-mele”

Fosta handbalistă Narcisa Lecușanu a lansat cartea „Povestea vieții mele”

Narcisa Lecuşanu este o figură cunoscută și implicată în peisajul sportiv românesc. Fosta handbalistă a decis să-și facă publică autobiografia într-o carte intitulată ”Povestea vieţii mele”.

De patru ori campioană a României şi medaliată cu argint la Campionatul Mondial de Handbal Rusia 2005, Narcisa Lecuşanu relatează în cartea sa mai multe episoade necunoscute care i-au marcat viața.

Cartea a fost lansată la editura Coresi, iar printre cei care au scris cuvinte laudative la adresa fostei handbaliste sunt președintele Federației Internaționale de Handbal, Hassan Moustafa, dar și Michael Wiederer, președintele Federației Europene de Handbal.

”Dacă aş fi pictor şi m-aş vrea într-un autoporteret, m-aş concentra asupra a ce e dincolo de chipul meu. Aş evita orice tuşă care exprimă încrâncenare şi mi-aş reda, în culori senine, atitudinea pozitivă, proiecţia optimistă a unor situaţii pe care le anticipez, tenacitatea, rezistenţa la efort îndelungat, grija să nu scap de frâiele modestiei… Iar privirea să caute neapărat drumul către sus, în semn de mulţumire lui Dumnezeu”, a scris Narcisa Lecușanu în prezentarea cărţii.

Sursa ziaruldesport.ro