hotel oltul caciulata

Hotel Oltul Caciulata

Datorita climatului cu influente continentale si a aerului curat, an de an turisti din toata lumea vin la statiunea balneara Calimanesti-Caciulata pentru a-si petrece concediile. Multi vin pentru a se trata de diverse boli cu ajutorul apelor termale, ale caror beneficii au fost recunoscute inca de pe vremea dacilor. Daca te intereseaza o oferta de cazare la Hotel Oltul Caciulata, iti stau la dispozitie o serie de posibilitati.

Hotelul Oltul Caciulata apartine Complexului Balnear Cozia, si este unul dintre cele 3 corpuri ale complexului. Hotelul are trei stele si dispune de 246 de camere. Toate acestea sunt dotate cu televizoare color, cu cablu TV, sisteme de ventilatie si bai cu dusuri. Toate camerele sunt dotate cu balcoane si panorame asupra orasului.

Hotelul dispune de propriul restaurant si de un bar, iar daca sunteti interesati, puteti inchiria una din cele doua sali de conferinte. Acestea pot fi folosite pentru diverse evenimente, conferinte, seminarii, traininguri sau vernisaje. Se recomanda contactarea hotelului pentru a solicita o oferta cat mai potrivita pentru gazduirea acestor evenimente in conditii optime.

Turistii care se cazeaza la Hotel Oltul Caciulata beneficiaza de acces la piscinele interioare si exterioare ale complexului si acces la Aqua Parc-ul din Caciulata, printr-un culoar interior. Aceasta zona de divertisment este perfecta atat pentru familiile cu copii, cat si pentru persoane mai in varsta.

De asemenea, hotelul ofera acces la baza de tratament modernizata a Complexului Balnear Cozia. Daca veniti aici pentru a va trata impotriva unor afectiuni, se recomanda consultarea medicului si alegerea variantei care vi se potriveste. Exista cure de tratament intern si extern, pentru tratarea bolilor cornice la nivelul sistemului locomotor, renal sau digestiv.

Ofertele cu tratamente sunt prezentate in pachete promotionale separate si, in functie de necesitati, se recomanda alegerea variantei care corespunde numarului de tratamente pe care intentionati sa le faceti zilnic. Daca sunteti asigurat puteti plati mai putin, insa nu toate tratamentele sunt decontate.

Preturile la cazare Hotel Oltul Caciulata variaza in functie de necesitati si perioada in care doriti sa va cazati. Astfel, pentru o camera dubla veti plati 150 lei pe noapte. Check-in-ul se face la ora 4 p.m., iar check-out-ul la 12 p.m.

Daca aveti animale de companie sunteti sfatuiti sa le lasati acasa sau in grija vecinilor, deoarece din pacate accesul cu animale de companie nu este permis. Acesta este interzis atat in incinta hotelului, cat si in camera. Pentru copiii de pana la varsta de 7 ani cazarea este gratuita, iar pentru cei sub 14 ani cazarea costa 50% din contravaloarea rezervarii. Oferta se aplica in functie de pachetul ales si doar daca s-a rezervat deja o camera dubla pentru doi adulti.

Rezervarile pot fi anulate cu pana la 3 zile inainte de sejur, iar sumele vor fi returnate in mod integral, fara perceperea unor taxe aditionale. In cazul in care nu se respecta aceasta perioada de trei zile si se doreste totusi anularea rezervarii, se vor plati penalitati.

Recenziile disponibile online la Hotel Oltul Caciulata sunt foarte incurajatoare, iar pana in prezent turistii au fost foarte multumiti de serviciile oferite.

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →