jucatorii-lui-dinamo,-in-continuare-optimisti:-“normal-ca-ne-gandim-la-play-off”

Jucătorii lui Dinamo, în continuare optimiști: “Normal că ne gândim la play-off”

Dinamo a remizat în acestă seară pe teren propriu cu Sepsi, scor 0-0, iar “Câinii” sunt tot mai departe de play-off.

Cu toate astea jucătorii speră în continuare să se afle în primele 6 la sfârșitul sezonului regular.

Omul meciului cu Sepsi, Paul Anton, a declarat la finalul jocului la Telekomsport că atâta timp cât vor mai fi șanse matematice, el și colegii lui vor lupta până la capăt:

“Aș fi preferat să câștigăm, să luăm toate cele trei puncte. Pur și simplu nu am reușit să înscriem, am avut în față o echipă foarte bune, agresivă, care din punct de vedere defensiv a stat foarte bine.

Nici terenul nu ne-a ajutat, a fost foarte greu. Nu ne-au dat multe oportunități… Am avut de suferit, nu am fost la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic, dar asta este, de-asta ne-am apucat de meseria asta.

Mai sunt 7 etape, mai sperăm la obiectivul nostru, cât mai avem șanse matematice o să luptăm, vom vedea”

Și Ricardo Grigore a completat pentru aceeași sursă citată spusele colegului său, adaugând că îsi pune speranța în DDB să rezolve toate probleme cu care se confruntă clubul:

“Nu știu ce să zic, băieții au putut să alerge și azi, a fost o săptămână de foc, cu meciuri din trei în trei zile, dar eu zic că ne-am descurcat bine. Normal că ne gândim la play-off, de asta jucăm.

Așteptăm și ziua de luni, dar nu știu ce va fi. Nu am primit nicio promisiune, așteptăm să vedem. Din câte se vede, s-au mai rezolvat din probleme, nu prea au mai fost discuții despre bani.

Sper din tot sufletul ca DDB să facă tot posibilul și să salveze clubul. Poate se vor rezolva lucrurile și va fi bine”

Sursa 27sportas.ro