koke:-“de-bucuresti-ma-leaga-amintiri-frumoase!”

Koke: “De București mă leagă amintiri frumoase!”

Jorge Resurrección Merodio, cunoscut ca și Koke (29 de ani), căpitanul lui Atletico Madrid, a declarat că duelul cu Chelsea, din prima manșă a optimilor UEFA Champions League, va fi unu “pe viață și pe moarte”. Mijlocașul a menționat că are amintiri frumoase din București unde a câștigat primul titlu în tricoul lui Atletico Madrid, trofeul UEFA Europa League, în sezonul 2011/2012, după finala contra lui Athletic Bilbao, scor 3-0.

”Va fi o confruntare extrem de grea, ştim că este pe viaţă şi pe moarte. Primul meci este fundamental, se presupune că jucăm acasă, deşi partida se dispută la Bucureşti, trebuie să jucăm cât mai bine pentru a fi pe drumul cel bun. Nu trebuie să găsim nicio scuză, de Bucureşti mă leagă amintiri frumoase.
Aici am câştigat primul meu titlu cu Atletico Madrid, în Europa League, după ce am învins cu 3-0 pe Athletic Bilbao în finala din sezonul 2011/2012. Cu mare entuziasm am câştigat”, a declarat Koke la conferința de presă de dinaintea partidei.

Partida Atletico Madrid – Chelsea, din prima manșă a optimilor UEFA Champions League, se va juca marți, de la ora 22:00, pe Arena Națională

Sursa 27sportas.ro