liga-1:-astra-giurgiu-anunta-achizitia-a-doi-fotbalisti

Liga 1: Astra Giurgiu anunță achiziția a doi fotbaliști

Autor: Andrei Szabo

Astra Giurgiu este prima echipa din Liga 1 care face achiziții. Clubul antrenat de Eugen Neagoe a bifat două transferuri, un fundaş muntenegrean, Momcilo Raspopovici, şi un atacant bosniac, Sulejman Krpici.

Astralii încearcă astfel să acopere plecarea lui Risto Radunovici la FCSB. „Astra propune un nou fundaş muntenegrean, Momcilo Raspopovici, apărător de 26 de ani de la una dintre echipele de top ale Croaţiei, Rijeka. Jucător al Naţionalei Muntenegrului, coleg cu Radunovici, Raspopovici a jucat şi el pentru campioana Muntenegrului, Buducnost la fel ca şi Radunovici, putând evolua pe orice poziţie defensivă, în centru sau pe bandă, contractul său cu echipa noastră urmând să fie valabil pentru doua sezoane şi jumătate”, a precizat cgruparea giurgiuveană.

Al doilea transfer al Astrei, atacantul bosniac Sulejman Krpici (29 ani), a semnat un angajament pentru acest sezon, plus încă unul.

Krpici a evoluat în ultima parte a anului 2020 în Coreea de Sud, la Suwon Bluewings, în CV-ul său apărând şi cluburi precum Tractor Sazi (Iran), cu care a jucat în Cupa Campionilor Asiei, Zelzejnicar, Sloboda Tuzla, dar şi AIK (Suedia). 

Sursa ziaruldesport.ro