optional, putem prelua articolele pe care doriti sa le stocati si sa vi le livram inapoi

Optional, putem prelua articolele pe care doriti sa le stocati si sa vi le livram inapoi

Mutarea dintr-o casa in alta sau efectuarea curateniei generale sunt stresante, cand vin pe fondul crizei acute de timp.  Oamenii sunt presati de cele mai multe ori sa elibereze un apartament in doua-trei zile, iar pentru asta este necesara o adevarata desfasurare de forte. Mobila masiva nu incape pe usa, in plus este dificil de miscat. La bucatarie este multa vesela ce trebuie impachetata si manipulata cu maxima atentie, sa nu fie sparta. Mai sunt si hainele bune din sifonier, tablourile de valoare si alte bunuri care valoreaza enorm.

Unde pot fi duse toate aceste lucruri pentru a fi lasate cat este nevoie intr-un loc sigur, din care sa nu dispara nimic si sa nu se deterioreze?

Lumea nu stie totul despre firma Bixe-depozitare care se poate implica total in mutarea unei familii si in depozitarea lucrurilor acesteia.

Este suficient sa citeasca o persoana asigurarea ca: optional, putem prelua articolele pe care doriti sa le stocati si sa vi le livram inapoi
si sa inteleaga ca nu este lasata sa impacheteze, sa scoata lucrurile din casa si sa le urce in masina, apoi sa le descarce in boxa singura.

Sunt necesare cateva zile pentru demontarea mobilei, punerea lucrurilor in cutii sigure din carton sau in saci din plastic. Pentru toate aceste operatiuni se poate apela la echipa de la Boxe-depozitare, care are pregatirea necesara pentru a oferi astfel de servicii, actioneaza atent si rapid ca mutarea sa fie urgentata.

O boxa incuiata cu cheia, o singura cheie pe care o primeste cel care o inchiriaza simonitorizata video tot timpul este locul sigur in care cineva care se muta sau se afla intr-o alta situatie isi poate pastra bunurile cat doreste in schimbul chiriei. Mai mult de-atat, daca plateste inainte chiria pe 6 luni, primeste 5% inapoi, iar daca achita anticipat pretul chiriei pe un an 10%.

Boxele indeplinesc toate criteriile unor spatii de depozitate sigure.

  1. Nu poate intra nimeni prin efractie, in schimb persoana care a inchiriat-o poate veni cand doreste sa ia vreun obiect de aici sau sa verifice cum stau in acest loc bunurile sale.
  2. Este construita in asa fel, incat in interiorul ei nu este igrasie, praf si nici mirosuri dubioase. Umezeala ar deteriora totul, fiindca mobila si hainele s-ar umple de mucegai si ar capata mirosuri neplacute.
  3. Sunt facute din materiale ignifuge, asa ca se exclude izbucnirea unui incendiu in acest loc.

Din pacate, multi oameni care au nevoie sa isi depoziteze bunuri pentru cateva luni nu stiu de existenta acestui loc la care se ajunge usor si care este atat de bine pazit.

Cei care se muta sau au nevoie de o boxa sa isi lase lucrurile in siguranta in ea, primesc ajutorul de care au nevoie si casa demonteze si sa stranga lucrurile din casa, sa le impacheteze, sa le urce in masina si sa le descarce si sa le aseze frumos in boxa.

Soferii conduc atent, iar muncitorii care manipuleaza bunurile au experienta si procedeaza corect ca nimic sa nu fie distrus.

Aici pot fi aduse si valori. Tablouri personale, tablouri de colectie, argintarie, antichitati se vor afla la loc sigur si depozitarii lor vor fi pe deplin multumiti.

Referitor la depozitare, interdictiile sunt putine si logice. Nimeni nu ar lasa aici animale vii, pentru ca stiu ca inchise fara apa si mancare, ar muri repede. Evident ca aceeasi soarta ar avea plantele care necesita conditii speciale, sa supravietuiasca.

Substante toxice sau explozive nu isi au locul aici, in rest, se poate depozita absolut tot: documente, carti, bibelouri, casete pline cu bijuterii.

Serviciile firmei prezentate mai sus sunt complexe pentru ca isi desfasoara activitatea din anul 1993 si s-a pliat pe nevoile clientilor, diversificandu-se.

In zecile de ani de activitate, firma prezentata mai sus s-a implicat in 15 000 de mutari, 10% dintre ele desfasurandu-se in conditii speciale.

Alaturi de flota rutiera si de soferii profesionisti si rabdatori exista si o echipa de muncitori capabili sa manipuleze obiecte grele si voluminoase, sa demonteze si sa monteze mobila si sa manipuleze si obiecte de valoare.

Aici pot solicita spatii de depozitare si muzeele cand se restaureaza anumite parti din imobilul in care au expuse obiecte de patrimoniu.

Boxe-depozitare este prima firma de profil infiintata in tara si de-a lungul activitatii sale a reusit sa obtina increderea clientilor prin modul in care s-a implicat in manipularea bunurilor, dar si prin siguranta oferita acestora.

Aceeasi firma si-a completat serviciile cu un atelier de reconditionat mobila, stiind cat d evaloroase sunt piesele de epoca.

In concluzie, nimeni nu trebuie sa fie speriat de perspectiva mutarii, fiindca echipa prezentata mai sus ajuta la coborarea mobilei si de la etajul 10 al unui bloc.

Boxe-depozitare inlatura ingrijorarile legate de gasirea unui spatiu in care bunurile stranse cu multa truda sa stea in siguranta, pana va exista posibilitatea preluarii lor si depozitarii in noua locuinta.

Uneori totul trebuie sa se desfasoare cu viteza fulgerului: demontarea, impachetarea, depozitarea.

Echipa firmei alcatuita din 50 de oameni harnici si de incredere este gata sa ajute toti oamenii care se muta sau care trebuie sa elibereze un imobil contra-cronometru.

Preturile acestor servicii sunt corecte, iar firma poate oferi servicii complete sau partiale, in functie de solicitarea clientului. Serviciile pot fi solicitate telefonic sau prin simpla completare a formularului online aflat pe site-ul oficial al firmei.

Pe acelasi site exista si multe sfaturi utile referitoare la mutare de care oamenii ar trebui sa tina cont.

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →