noi

Sfaturi pentru a obtine o repatriere cu costuri 0

Este important ca oamenii sa se bucure de tot ce au: de sanatate, de viata, de tinerete si putere de munca, dar la fel de important este sa fie prevazatori si sa se pregateasca din timp si pentru zilele negre.

Orice om demn nu doreste sub nicio forma sa devina o povara pentru familia sa, sa ii puna in incurcatura (mai ales financiara) pe cei pe care ii iubeste.

Pensionarii prevazatori au aplicat inca din tinerete pentru pensia facultativa si nu asteapta la copii si la nepoti sa le aduca mancare sau sa le dea bani de medicamente.

Oamenii se pot imbolnavi si in perioada respectiva isi pierd partial sau total capacitatea de munca. E trist sa depinda cineva de veniturile celor din casa!

O asigurare de viata, de sanatate sau pensia facultativa salveaza mereu situatia.

Repatrierile se ridica la mii de euro, iar costurile sunt justificate pe deplin. In costul total al acestui serviciu funerar complet intra:

-preluarea decedatului

-pregatirea minutioasa a acestuia pentru calatoria lunga si pentru repatriere

-seturile de sicrie obligatorii, unul din zinc, altul din lemn de esenta tare

-intocmirea actelor pentru repatriere si inmormantare

-transportul funerar.

O zicatoare romaneasca spune ca:„De unde este mai subtire ata, de acolo se rupe!” Este posibil ca o persoana importanta dintr-o familie numeroasa sa aleaga sa lucreze in strainatate ca sa sustina financiar cheltuielile. Poate ca s-a imprumutat ca sa aiba bani de biletul de avion sau de cazare pana la primul salariu si se mai produce si nenorocirea: moare printre straini!

Mai poate suporta familia respectiva si costurile repatrierii?

O suma care se ridica la mii de euro este greu de procurat si pentru o familie cu venituri medii, mai ales in cazul unui deces inopinat.

Asigurarea de viata este sfanta pentru ca ea garanteaza repatriere cu costuri 0, scutind familia de griji si de imprumuturi.

Nimeni nu doreste sa moara nici acasa, nici la spital, nici pe strada sau in strainatate, dar toti oamenii sunt datori cu o moarte inca de la nastere.

Cei care pleaca sa castige bani pentru cei dragi la mi de kilometri, trebuie sa fie prevazatori si sa isi faca o asigurare de viata pentru ca pericolele pandesc la tot pasul. Viata este fragila si cei dragi merita sa fie scutiti de cheltuieli si de ingrijorari.

Intelege cineva ce greutate apasa pe umerii unui apartinator care a pierdut pe cineva important si nu stie de unde sa faca rost de banii necesari pentru repatriere?

Durerea se dubleaza de neputinta. Costurile mari ale repatrierii sunt justificate atat de munca depusa, cat si de obiectele necesare repatrierii legale.

E mult mai linistitor pentru apartinator sa stie ca in timp ce el sta acasa si se pregateste sufleteste de intalnirea cu cel drag, acolo, la mii de kilometri distanta, o echipa de profesionisti se ocupa de tot: de intocmirea actelor necesare, de pregatirea defunctului si asigura si transportul funerar in tara!

Daca exista polita de asigurare de viata, costurile repatrierii vor fi 0, mai mult de-atat, familia va primi si restul de bani rezultat dupa scaderea cheltuielilor din suma totala prevazuta de asigurare.

Cine lucreaza departe de tara, calatoreste mult cu masina sau cu avionul si nu doreste sa isi puna familia in dificultate, in caz de Doamne fereste, isi face o asigurare de viata inainte de a pleca!

Sfatul firmei de pompe funebre Funerarenicolas este intelept si practic in acelasi timp.

O repatriere inseamna munca in echipa, impartirea judicioasa a sarcinilor si mai ales: substante de imbalsamare garantate si sicrie de repatriere de cea mai buna calitate.

Totul este facut responsabil si contra cronometru ca inmormantarea sa nu intarzie. Specialistii stiu cat de importante sunt documentele care permit repatrierea si parcurgerea responsabila a fiecarei etape pentru ca au acumulat multa experienta in cei 15 ani de activitate si in timpul organizarii a sute de repatrieri.

Decedatul nu poate calatori 24 sau 48 de ore in orice mijloc de transport, in orice conditii si intr-un sicriu simplu din lemn. Nici iarna un trup lipsit de viata nu poate rezista atat de mult timp fara sa fie imbalsamat corect si asezat in doua sicrie: unul din zinc si altul din lemn de esenta tare.

Din aceleasi motive, soferul trebuie sa respecte exact ruta prevazuta in pasaportul funerar, pentru ca intotdeauna se alege traseul cel mai scurt.

Este bine ca firmele de pompe funebre si-au diversificat serviciile cu repatrieri si ca romanii care pleaca sa lucreze departe pentru cei dragi si mor printre straini, nu sunt abandonati in acel loc lipsit de insemnatate pentru ei!

Un apartinator este chinuit de durere la pierderea unei persoane dragi, dar cand nu isi poate face datoria fata de acesta durerea devine tortura si sentimentul de vinovatie este omniprezent.

Pentru acest lucru, oamenii trebuie sa fie prevazatori si sa nu plece peste hotare fara asigurare de viata.

Funerarenicolas este un aliat de nadejde in cele mai dificile momente din viata. Aceasta firma dispune de resursa umana si de resursele materiale necesare aducerii in tara a romanilor care mor departe de cei dragi.

Serviciile funerare cu costuri 0 exista, daca exista asigurarea de viata valabila.

Prevederea este cea care scapa apartinatorii de situatii dificile, de neputinta de a face rost de bani si de a sti ca persoana draga se afla ingropata departe, iar pe mormantul acesteia cresc buruieni inalte…

Funerarenicolas este firma care ajuta apartinatorul sa se linisteasca si sa isi reia usor-usor cursul normal al vietii…

 

 

 

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →