simona-halep-prinsa-ca-nu-a-respectat-instructiunile-lui-cahill

Simona Halep prinsă că nu a respectat instrucțiunile lui Cahill

Simona Halep a analizat partida pe care o urmează să o aibă cu Serena Williams la Australian Open la conferința de presă de după meciul cu Swiatek:

“Serena este singura cu 23 de grand slam-uri, deci nu o putem compara pe Serena cu noi, toate, pentru că nu avem atâtea grand slam-uri, dar când intru pe teren este doar o altă adversară. Întotdeauna mă concentrez pe mine însămi, mai mult decât mă concentrez asupra jucătoarei împotriva căreia evoluez şi încerc să dau totul, să fac tot ce pot ca să câştig meciul. Sunt obişnuită să joc cu Serena, am făcut-o de multe ori şi ştiu la ce să mă aştept, voi încerca să-mi fac jocul meu şi să fiu încrezătoare. Meciul cu Serena de la Wimbledon cred că a fost unul dintre cele mai bune din viaţa mea, de fapt a fost cea mai bună zi din viaţa mea, m-am simţit foarte încrezătoare de atunci, am simţit fiecare minge, tot meciul, dar nu sunt diferită din punct de vedere psihic de atunci. Cred că două meciuri la rând nu pot fi la fel, aşa că sunt gata să mă confrunt cu ea, aici. Am nevoie de cel mai bun tenis împotriva ei, dar nu mă gândesc la cele două victorii pe care le am cu ea. Sunt pregătită şi pentru un meci lung, sunt pregătită să înfrunt orice, pentru că ştiu la ce să mă aştept. Trebuie doar să-mi fac jocul, este singurul lucru pe care ştiu să-l fac cel mai bine”

Un moment amuzant a avut loc în momentul în care un jurnalist a întrebat-o pe sportiva noastră dacă a urmărit toate video-urile trimise de Darren Cahill pentru partida cu Swiatek. Deși inițial, Simona a afirmat că le-a urmărit, în cele din urmă a recunoscut că pe ultimul l-a sărit:

“Ca să fiu sinceră nu m-am uitat la ultimul. Dar toată săptămâna m-am uitat la celelalte. Acum nu, pentru că nu am vrut să pun o presiune superioară pe mine. Mi-am zis că o ştiu pe Iga, pentru că am jucat de două ori şi ştiu ce am de făcut pe teren. Are dreptate Darren, nu m-am uitat”

Halep a mai spus că nu se teme de forța adversarelor de partea ei de tablou deși toate sunt considerate “big hitters”:

“E foarte multă putere în circuitul feminin. M-am uitat puţin la Sabalenka – Serena, înainte de meciul meu, şi am văzut cât de tare lovesc. Dar nu mă sperie acest aspect, am suficientă experienţă, am jucat de multe ori în faţa unor adversare de acest gen. Pe cele mai multe dintre ele le-am învins. Mă concentrez pe ce am eu de făcut şi nu cred că forţa lor e un avantaj atât de mare”

Sursa 27sportas.ro