Store Expert vine in ajutorul clientilor care doresc sa implementeze un proiect pe parte logistica

 

Comertul online se extinde si intreprinzatorii se gandesc tot mai mult sa isi puna la punct un magazin online, sa il aprovizioneze cu cele mai bune produse si sa isi castige existenta in acest mod.

Oamenii evita sa mai iasa in oras de teama sa nu se imbolnaveasca, dar sunt si in mare criza de timp. Cele 8 ore din programul de la serviciu se tranforma in 10, iar cand se intorc acasa deja s-a facut seara si sunt foarte obositi.

Farmaciile online sunt la mare cautare, magazinele cu mancare si produse destinate animalelor de companie, dar si cele de cosmetice, de incaltaminte sau de imbracaminte.

Nu este usor sa fie pus la punct un astfel de magazin, ba se poate spune ca eforturile sunt mai mari ca in cazul amenajarii unui magazin de cartier. De ce oare?

Fiindca paralel cu depozitul de produse, trebuie sa fie pus la punct si site-ul si magazinul sa fie vizibil pe internet, adica sa i se faca publicitatea eficienta.

Store Expert vine in ajutorul clientilor care doresc sa implementeze un proiect pe parte logistica, iar de acest imbold ar trebui sa tina seama toti cei care intarzie infiintarea unui magazin online.

Multi oameni de afaceri cu bani stau in cumpana, cand vine vorba de magazinul online la care viseaza, fiindu-le teama de urmatoarele aspecte:

-de amenajarea spatiilor de depozitare. Produsele nu pot fi puse pe jos sa se deterioreze sau unele peste altele, ci trebuie sa existe o ordine ca echipa care se ocupa de pregatirea comenzilor sa stie de unde poate lua foarte usor fiecare produs in parte.

-de asigurarea transportului la adresa precizata in formularul de comanda. Pana la punerea la punct a unei flote a firmei, livrarea se face in colaborare cu firmele de curierat, iar acestea mai intarzie livrarea uneori, de aceea trebuie sa fie alese cele mai serioase.

Amenajarea depozitului nu este deloc simpla cum pare la prima vedere, fiindca incaperea respectiva trebuie sa fie prevazuta cu sisteme de rafturi. Rafturile metalice pot fi comandate de pe site-ul magazinului de profil Storeexpert, iar colaborarea cu acesti furnizori se caracterizeaza prin maxima flexibilitate si va fi fructuoasa garantat.

Dar cel care doreste sa investeasca in magazinul online continua sa se ingrijoreze. Sa zicem ca a conturat in mintea sa cine ii va furniza rafturi trainice, elegante, care nu ruginesc si care permit asezarea produselor si securizarea acestora, dar cine va face proiectul si cine va efectua masuratorile astfel incat fiecare centimetru sa fie economisit?

Cand sistemele de rafturi vor fi livrate la adresa specificata, cine oare le va monta perfect si cine va trece din cand in cand sa le verifice, sa le repare, daca este cazul si sa se ocupe de mentenanta lor?

Specialistii de la Storeexpert pot face toate aceste operatiuni in cel mai scut timp si afacerea poate incepe in cateva zile.

Sunt 13 ani de cand aceasta echipa de tehnicieni isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, oferind servicii si produse de calitate premium. In acest timp a capatat experienta, sistemele de rafturi s-au diversificat sa poata raspunde nevoilor tuturor solicitantilor si tot din experienta a pus la punct un sistem flexibil de plata a produselor, nu in sensul ca beneficiarul poate achita marfa online sau cash, la livrare, ci in sensul ca toate persoanele care au nevoie de rafturi sunt incurajate sa le solicite gratie acestor oportunitati:

  1. Proiectarea si consultanta sunt gratuite.
  2. Cumparatorul poate alege sisteme de rafturi pe caresa le achite in leasing in conditii superavantajoase. Leasingul se acorda pentru o perioada cuprinsa in intervalul 12 luni-60 de luni, avansul fiind 0. Valoarea contractului trebuie sa fie de minimum 500 de euro fara TVA. Raspunsul la cererea de leasing se da in 24 de ore.

O firma sau o fabrica are nevoie si de structuri metalice pentru noi hale de productie si de utilaje prin care sa usureze mult munca oamenilor. Storeexpert are in stoc asemenea produse si le poate furniza cat de repede este nevoie de ele.

La comanda cumparatorului se pot realiza si confectii speciale, consultanta in vederea producerii lor si realizarea proiectului de catre ingineri cu o pregatire excelenta sunt gratuite.

Dupa cum se poate vedea, grija sistemelor de rafturi dispare. De asemenea,  grija motistivuitorului sau a generatorului electric dispare si ea simultan cu prima vizita facuta pe site-ul magazinului si cu lectura atenta a informatiilor.

Colaborarea cu magazinul nu se termina dupa achizitionarea produselor, ci poate dura ani intregi.

Specialistii pot trece in mod regulat pe la depozit sa inspecteze rafturile, sa le repare, daca acest lucru se impune si sa le mentina la cote maxime de eficienta.

Daca motostivuitorul se defecteaza, tot firma care l-a furnizat se ocupa de repararea acestuia.

Storeexpert a pus la punct depozite mari ale unor supermarketuri, ale fabricilor si firmelor care produc alimente, dar si materiale de constructie, incaltaminte si imbracaminte.

Activitatea acestui furnizor de rafturi sustine economia romaneasca si din aceasta cauza multi intreprinzatori recunosc ca fara profesionistii de nota 10 nu ar fi reusit sa obtina atat de multe beneficii din afacerea lor.

Storeexpert nu are egal in tara, cand vine vorba de rafturi metalice, de generatoare, de utilaje, de structuri si de constructii metalice.

In prezent, magazinele online de produse pentru casa si pentru gradina functioneaza datorita acestor furnizori de rafturi, care proiecteaza sistemele si le si monteaza.

Un magazin online inseamna investitii si munca, dar poate aduce un venit care sa sustina o familie si sa ii asigure accesul la cele mai bune produse si servicii si la excursii de sapte stele in destinatii exotice.

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →