sunt de incredere profesionistii care declara: „dispunem de o experienta de aproape 20 de ani”!

Sunt de incredere profesionistii care declara: „Dispunem de o experienta de aproape 20 de ani”!

Cum alege o persoana echipa care va lucra la edificarea locuintei pentru ea si pentru cei dragi? Poate merge cineva pe mana debutantilor, cand este vorba de confortul, de securitatea si de sanatatea familiei? In niciun caz. Furnizorul casei, adica al locuintei de tip container trebuie sa aiba experienta si un portofoliu bogat.

Suna ca o recomandare de care trebuie sa se tina seama declaratia: dispunem de o experienta de aproape 20 de ani.

In cei 20 de ani de activitate, experienta acumulata s-a concretizat in cele mai bune produse, diversificate in asa masura incat sa inlocuiasca imobilele clasice in toate domeniile de activitate in care este nevoie de ele.

Containerele de locuit, dar si cele de tip comercial sau de utilizare publica au luat amploare. Ele pot fi vazute peste tot datorita calitatilor exceptionale prezentate in lista de mai jos:

-sunt imobile versatile care pot fi compartimentate dupa dorinta posesorului si li se poate da utilitatea dorita de acesta.

-materialele din care sunt realizate sunt rezistente si nu polueaza mediul. Pot fi asezate oriunde, fiindca solul si panza freatica, aerul nu vor avea de suferit. Materialele clasice nu sunt rezistente si la foc, la cutremur si la umezeala, cum sunt cele utilizate pentru fabricarea containerelor.

-locuintele relocabile sunt preferabile, fiindca este posibil ca familia sa se mute din oras cu serviciul sau sa cumpere un teren mai bun.

-nu necesita aprobari si autorizatii, prin urmare accesul la aceste locuinte nu poate fi amanat sub nicio forma.

-pot fi compartimentate si personalizate in functie de dorintele cumparatorului si este conceputa pentru un grad sporit de confort. Toate instalatiile sunt facute si racordarea la utilitati asigura un confort echivalent cu cel din hotelurile de patru-cinci stele.

In containerele de locuit, oamenii nu sufera radiatii si sanatatea le este asigurata de materialele ecologice.

Dar pe experienta de 20 de ani se pot baza si antreprenorii care au nevoie de spatii pentru afacerile lor. Containerele se dovedesc versatile si pot fi transformate in: chioscuri, magazine, cabine de paza, birouri, saloane de frizerie-coafura, cabinete de masaj sau stomatologice, puncte de triere a pacientilor, garderobe, spitale improvizate si depozite.

Paznicul are nevoie de o cabina de paza care sa ii asigure securitatea si confortul de care are nevoie sa isi desfasoare activitatea. Asezat la intrarea unei firme, intreprinderi sau institutii, paznicul trebuie sa fie vigilent si sa nu permita intrarea in curte a persoanelor suspecte, sa deschida si sa inchida portile, sa inregistreze numerele masinilor care intra si ies si sa ofere informatii celor care le solicita.

Cand este soare sau ger, el are nevoie de o incapere incalzita. Pentru igiena mainilor si alte necesitati trebuie sa i se puna la dispozitie un grup sanitar. Cabina de paza le poate avea pe toate, daca este bine aleasa. Exista si cabine de paza pentru unitatile militare si cabine de paza blindate pentru ambasade si institutii care necesita un grad ridicat de securitate.

Cabine de paza blindate se pot alege si pentru punctele de paza situate in locuri izolate.

Orasele sunt pline de chioscuri si fast-food-uri amenajate in containere. Multe dintre ele sunt realizate astfel incat sa poata fi tractate si duse in alta parte, cand relocarea se va impune.

Din astfel de containere se vand: covrigi calzi, gogosi si produse de patiserie, vin fiert, pop corn, tigari, cafea calda, ceai, ziare, reviste, carti pentru copii si jucarii. Unele sunt gandite ca niste magazine mixte care au in stoc : chibrituri, lanterne, baterii, hartie de impachetat, pungi, ac si ata, nasturi, pliculete de cafea solubila.

Aceste puncte comerciale sunt excelente si economice pentru ca oamenii nu platesc chirie pentru ele, ci numai pentru terenul pe care sunt amplasate. In plus, mai exista un alt mare avantaj: cumparatorii cer produsele dorite la geam, nu pot intra in magazin si se evita aglomeratia si riscurile imbolnavirilor.

In prezent, datorita aditivilor din materiale, santierele sunt deschise si in sezonul rece. Constructorii au nevoie de o baraca in care sa manance, sa se schimbe si de un grup sanitar in care sa se spele pe maini. Cabinele containere prevazute cu dus si grup sanitar sunt ideale.

Tot pe santiere este nevoie de un depozit pentru scule, utilaje, echipamente si materiale de constructie. Aceste valori nu pot fi lasate afara, iar depozitele trebuie sa fie sigure, de aceea experienta de 20 de ani in realizarea proiectelor cu containere la nivelul intregii tari reprezinta o garantie suficienta pentru alegerea locuintelor furnizate de Cabine-containere.

Cand in ele se improvizeaza spatii de vaccinare, spitale ambulatorii se intelege ca trebuie sa prezinte aceeasi garantie, fiind vorba de vietile oamenilor care intra si ies. O casa facuta de mantuiala, de o echipa de mesteri debutanti se poate pravali peste cineva, dar nu s-a auzit vreodata in cei 20 de ani sa se fi daramat vreun container.

In locuintele containere lumea doarme linistita si se bucura de caldura, de lumina, de spatiu suficient.
In astfel de case exista apa curenta, caldura si electricitate, ele sunt sigure, preturile containerelor cu atat de multe calitati fiind oneste.

Containerele pot fi vazute in zone rezidentiale, in centrul oraselor mari si in lumea satelor.

Pe cat sunt de bune, pe atat sunt de frumoase si pot fi amenajate dupa gusturile proprietarilor, dupa cum pot fi adaptate cele utilizate in scop comercial tipului de afacere.

Omul modern ar trebui sa fie multumit de existenta containerelor pentru ca ele sunt alternativele mult mai eficiente ale locuintelor clasice.

Un furnizor care distribuie produse de calitate excelenta de 20 de ani merita incredere deplina si trebuie sa fie ales sa livreze locuinta container de care este nevoie.

 

 

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →