Testeaza gratuit produse la tine acasa!

BUZZStore, cea mai mare comunitate de lideri de opinie (BUZZeri) din Romania, aflata in continua crestere, primeste de la dezvoltatori produse si servicii noi recent lansate pentru a fi testate de catre membrii comunitatii pentru a afla parerea acestora ca si consumatori.

Poti testa GRATUIT produse cu BUZZStore!

Membrii comunitatii pot primi in mod GRATUIT acasa produse pe care le pot testa gratuit, fara a avea obligatia sa le cumpere!

Tot ce trebuie sa faci este sa iti exprimi parerea prin intermediul site-urilor de socializare, blogurilor sau in discutii libere cu prietenii, colegii sau familia.

Peste 10.000 de BUZZeri au primit pana acum produse si servicii gratuite spre testare la ei acasa, din domenii precum alimentare, frumusete, ingrijirea casei, tehnologie, ingrijire personala.

Tu ce mai astepti?

Cum functioneaza

test-like-share

testeaza-gratuit

Testeaza gratuit

Te alaturi comunitatii BUZZStore pentru a testa impreuna cu prietenii tai, GRATUIT, cele mai noi produse si servicii din orasul tau!

primesti-coletul-acasa

Primesti coletul acasa

Daca ai fost selectionat intr-una din campaniile active vei primi gratuit coletul si te vei putea bucura de privilegiul de a testa produsele oferite!

iti-spui-parerea-sincera

Iti spui parerea sincera

Daca ti-au placut sau nu produsele testate, trebuie sa le spui si prietenilor tai pparerea ta fie in conversatii directe fie in mediul online.

Intra si tu in comunitatea BUZZStore si testeaza produsele care ti se potrivesc!

Pentru a fi ales in campanii nu trebuie sa te concentrezi pe vanzare, pentru BUZZStore opinia ta este importanta. Trebuie doar sa impartasesti prietenilor pareri oneste si in cunostinta de cauza. Acorda-ti timp pentru a experimenta produsul si de a invata mai multe despre el inainte de a raspandi BUZZul.

testeaza-produse-gratuit-cu-buzzstore