tips&tricks: cum sa alegi cea mai buna baterie de baie?

Tips&tricks: cum sa alegi cea mai buna baterie de baie?

Ai nevoie de o baterie noua de baie, insa nu stii cum sa o alegi pe cea mai buna? Grohe iti pune la dispozitie o gama foarte larga de modele calitative, astfel incat sa investesti in varianta care consideri ca este cea mai buna pentru tine!

De la baterii micute, pana la cele suficient de mari, incat sa acopere un lavoar generos, toate sunt la doar un click distanta pentru tine!

Grohe – brandul care iti ofera calitate

Compania germana Grohe este una dintre cele mai bune de pe piata cand vine vorba despre obiecte sanitare de top. Toate produsele sunt realizate din materiale de calitate si au finisaje atent lucrate, care iti ofera posibilitatea de a te bucura cu adevarat de ele. Mai mult, bateriile sanitare sunt mereu adaptate, astfel incat sa fie in pas cu tendintele actuale.

Inaltimea pipei

Unul dintre principalele lucruri, pe care este bine sa le iei in considerare in privinta bateriilor sanitare este reprezentat de inaltimea pipei. Daca ai un lavoar micut, din lipsa de spatiu, atunci inseamna ca ai nevoie de o baterie mica, preferabil de dimensiunea S. De ce? Apa va curge usor si lini, fara sa stropesti tot imprejurul lavoarului. In acelasi timp, este bine sa stii ca ai la dispozitie si marimi mai mari, adica baterii cu pipa mai inalta.

Cum actionezi apa?

In ceea ce priveste modul de actionare al apei, este bine sa iei in considerare faptul ca poti alege dintre bateriile cu monocomanda, dubla comanda sau cele pe senzori. Iata cateva dintre elementele pe care trebuie sa le stii despre fiecare:

  • baterii cu monocomanda – sunt prevazute cu un singur robinet, pe care trebuie sa-l rotesti spre stanga ori spre dreapta, in functie de tipul de apa de care ai nevoie. Pentru a obtine apa calda, roteste robinetul spre partea marcata cu rosu, iar pentru a obtine apa rece, roteste-l spre partea marcata cu albastru;
  • baterii cu dubla comanda – sunt bateriile clasice de pe piata, care au 2 robineti;
  • baterii pe senzori – iti permit sa actionezi apa fara macar sa le atingi. Bateriile sunt prevazute cu senzori de miscare, asa ca atunci cand apropii mana de ele, apa curge automat.

Design

Bateriile pe care le ai la dispozitie sunt diverse si cand vine vorba despre design. Daca unele sunt moderne, altele au un aspect vintage, deosebit. Ramane la alegerea ta care este varianta potrivita pentru tine, astfel incat sa iti conturezi un aspect interesant in baie si sa iti faca placere sa intri in aceasta incapere si sa folosesti obiectele sanitare.

Din ce materiale sunt realizate bateriile?

Din inox, alama sau din bronz, bateriile de baie sunt variate. Fiecare dintre aceste variante iti ofera beneficii importante, dar si o durabilitate diferita. Citeste atent descrierea obiectelor sanitare, pentru a-ti face o parere despre ele!

Garantie

Nu uita sa verifici si garantia cu care vine la pachet bateria pe care ti-o doresti. Este important sa stii ca atunci cand intampini probleme, te poti intoarce la producator pentru a cere ajutor. De aceea, garantia trebuie sa fie cat mai lunga si trebuie pastrata intr-un loc sigur.

Acceseaza Baterii-lux.ro si inveseste in cele mai bune produse Grohe, de la baterii baie pana la cele mai frumoase accesorii, pentru a te bucura de calitate o perioada cat mai indelungata! Bateriile realizate de catre compania germana si-au castigat deja un renume pe piata nationala, dar si internationala, asa ca le poti utiliza cu incredere, fara sa-ti faci griji ca proprietatile apei vor fi modificate.

Date de contact:

E-mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →