toni-petrea:-“ar-trebui-schimbate-anumite-lucruri”

Toni Petrea: “Ar trebui schimbate anumite lucruri”

FCSB vine după două înfrângeri consecutive, 0-1 cu Clinceni în Campionat și 0-1 cu Dinamo în Cupă, astfel încât antrenorul roș-albastrilor, Toni Petrea trebuie să găsească soluții pentru a stopa această serie negativă.

El a spus la conferința de presă de dinaintea partidei din deplasare cu Hermannstadt că vrea să demonstreze că ce s-a întamplat la ultimele două jocuri a fost doar un accident:

“Încercăm să trecem peste momentul neplăcut, peste înfrângerea din cupă. Trebuie să depășim momentul. Asta este bine la fotbal, că urmează un alt meci imediat şi ai ocazia să te revansezi, să demonstrezi că ce s-a întâmplat a fost un accident. Vom întâlni o echipă bună, cel puțin în cel puțin în ultima parte a campionatului au avut o exprimare destul de bună. Primeşte destul de puţine goluri ceea ce demonstrează că sunt foarte bine organizată, pierd destul de greu meciuri, dar noi mergem acolo să câstigăm”

Petrea a mai completat că a analizat greșelile din ultimele două jocuri, iar jucătorii au înțeles unde au fost problemele:

“Am analizat, am discutat ceea ce nu ne-a plăcut la ultimele două jocuri. Cred că jucătorii au conștientizat și realizat că ar trebui schimbate anumite lucruri. Îmi doresc ca de la meciul următor, aceste lucruri să nu mai apară în jocul nostru și să avem o exprimare mult mai bună, atât din punct de vedere al jocului, cât și al rezultatului”

Sursa 27sportas.ro