ucraina-se-impune-pe-national-arena-in-fata-macedoniei

Ucraina se impune pe National Arena în fața Macedoniei

Ucraina a învins-o în această după amiază pe Macedonia de Nord, scor 2-1 (2-0), într-o partidă contând pentru grupa C de la Euro 2020.

Yarmolenko a deschis scorul în minutul 29, împigând mingea în poartă din doi metri după o deviere excelentă a lui Karavaev. Yaremchuk a dus scorul la 2-0 în minutul 34 finalizând din poziție de unu la unu cu portarul după o pasă excelentă a lui Yarmolenko. Alioski a adus-o pe Macedonia de Nord în joc în minutul 57, înscriind în doi timpi dintr-un penalty acordat după un fault al lui Karavaev asupra lui Pandev.

Detaliile meciului Echipele de start: Ucraina: Buşan – Karavaiev, Zabarnîi, Matvienko, Mikolenko – Stepanenko  – Iarmolenko (Ţigankov ’70), Şaparenko (Sidorciuk ’78), Zincenko, Malinovski (Sobol ’90+2) – Iaremciuk (Besedin ’70). Antrenor Andrii Şevcenko;

Macedonia de Nord: Dimitrievski – Ristovski, Velkovski (Trickovski ’86), Musliu – Nikolov (Trajkovski ’46), Ademi (Ristevski ’86), Spirovski (Churlinov ’46), Alioski – Bardi (Avramovski ’77) – Pandev, Elmas. Antrenor Igor Angelovski;

Arbitru: Fernando Rapallini;

Cartonașe galbene: Ucraina: 43′ Shaparenko;

Macedonia de Nord: 59′ Velkovski, 83′ Avramovski;

Cu acesată victorie, Ucraina acumulează 3 puncte și se află pe locul 3 în grupă. Macedonia este ultima fără niciun punct.

În meciul următor, Ucraina va juca la București cu Austria pe 21 Iunie, iar Macedonia în aceeași zi cu Olanda.

Sursa 27sportas.ro