vopsire in camp electrostatic inseamna viata lunga a suprafetelor

Vopsire in camp electrostatic inseamna viata lunga a suprafetelor

 

Inainte de a alege sa vopseasca o suprafata metalica sau lemnoasa dupa metode traditionale, omul ar trebui sa mearga la un magazin de materiale de constructie si sa analizeze atent tevile rectangulare nevopsite si pe cele vosite in camp electrostatic, plasele de gard din sarma vopsite si nevopsite.

Cele nevopsite au deja un aspect rosiatic, semn ca in curand rugina va incepe sa erodeze produsul. Suprafetele vopsite in camp electrostatic sunt perfecte.

In afara de impactul vizual, daca mana aluneca de-a lungul metalului vopsit va sesiza finetea lucraturii.

In plus, tevile vopsite sau plasele de gard vopsite nu sunt date cu doua sau mai multe straturi, astfel incat aspectul vopselei este natural, nu de tencuiala inestetica. O suprafata vopsita in camp electrostatic seamana cu unghiile facute la salon de catre profesionisti cu aparatura moderna, in timp ce suprafetele vopsite de o persoana oarecare cu pensula parca ar fi unghiile date de cineva nepriceput de doua-trei ori. S-a consumat si mai multa oja si efortul a fost inutil.

Vopsire in camp electrostatic inseamna opera de arta si prelungirea vietii suprafetei care a fost supusa acestui tratament.

Pe site-ul vopsitoriei din Bucuresti este explicat pe larg si stiintific acest tip de vopsire, dar nu toata lumea este familiarizata cu principiile fizicii.

Pentru a intelege mai bine calitatea vopsirii in camp electrostatic, solicitantul acestui  tip de serviciu trebuie sa stie urmatoarele:

-tratamentul de infrumusetare (vopsitul) nu se aplica pe piesa aflata in starea in care a fost adusa de client. Este posibil ca solicitantul sa doreasca sa vopseasca in galben balustrada unei piscine care a fost vopsita in albastru. Galbenul nu se poate aplica pe suprafata metalica pana ce nu se realizeaza pregatirea acesteia.

Metalul este pregatit atent, curatat cu grija, degresat si cand arata impecabil este vopsit.

-se lucreaza cu echipamente speciale, utilizandu-se tehnici speciale, cert este ca vopseaua are o rata de transfer de 98 %, fiind superioara vopsitului cu pensula.

Se intelege ca la un procent atat de mare de transfer, nuanta va arata impecabil pe lemn sau pe metal.

-se reduc pierderile de vopsea. Cand o persoana care nu este calificata vopseste o suprafata cu o pensula, ea iroseste cel putin 20% din vopsea. Uneori ea cade pe pardoseala sau pe alte suprafete cand este luata cu pensula din cutie.

-vopsitul clasic dureaza mai mult si se realizeaza mai dificil, in timp ce cu aparatele speciale vopseaua in camp electrostatic este fixata rapid. Dureaza mai mult pregatirea suprafetei respective.

-vopsitul in camp electrostatic este mult mai ieftin decat alte tipuri de vopsituri, daca evaluarea se realizeaza pe termen lung. Vopseaua se fixeaza de suprafata si o protejeaza cu toata puterea ei, asa ca piesa respectiva va ave o durata de viata mult mai mare, iar despre revopsire se va vorbi dupa 5-7 ani.

Toate acestea, adunate inseamna economii.

Bucurestenii care au de vopsit anumite obiecte se pot deplasa la sediul vopsitoriei, ducand personal obiectul respectiv. Adresa firmei este urmatoarea: Str. Înclinată 129, București. Potentialii clienti care nu sunt din Bucuresti vor fi si ei serviti cu promptitudine, dar trebuie sa isi noteze datele de contact ale profesionistilor. Numarul de telefon la care se ofera consultanta gratuita si se comunica pretul manoperei este  + 40 747 043 875. Se pot trimite intrebari si solicitari si la adresa de e-mail: office@electrostatica.ro, plus ca exista si un formular de comanda pe site-ul atelierului.

De asemenea, serviciile de vopsire in camp electrostatic sunt completate de: protectii si reconditionari de suprafete, finisarea suprafetelor lemnoase in camp electrostatic, sablarea si curatarea suprafetelor, dar si realizarea de constructii metalice usoare.

Pe site, vizitatorul va fi incantat de pozele din portofoliu si de tinuta articolelor stiintifice de prezentare a serviciilor. Site-ul este simplu, nu oboseste ochii, bine structurat, iar aceste particularitati ajuta la orientarea rapide a potentialului solicitant de servicii.

Citind toate materialele informative, clientul isi da seama ca in acest atelier grija fata de obiectele beneficiarilor serviciilor se afla pe primul loc. Asa se explica faptul ca inainte de vopsire, toate suprafetele sunt pregatite atent si ca dupa vopsire, inainte de a fi expediate catre solicitantul de servicii, produsele sunt impachetate cu atentie.

Profesionistii de la aceasta firma sunt foarte bine pregatiti din punct de vedere stiintific si onesti in ceea ce priveste afacerile.

Inainte de a trimite produsele la vopsit, clientului i se comunica pretul manoperei sa stie daca va trimite piesele la vopsit sau nu.

Omul modern are multe obiecte la care tine. Unele sunt luate din excursiile facute in lumea intreaga, cand se circula liber si era atat de bine si de frumos.

In cazul in care unul dintre aceste suveniruri s-a stricat, el poate fi adus aici sa fie reconditionat.

In acest atelier pot fi reconditionate obiecte din: ceramica, metal si lemn.

Toate serviciile trebuie sa fie tinute minte ca este nevoie de ele cel putin o data in viata. Se duce cineva in vizita la un prieten cu copilul, iar acesta sparge o vaza pretioasa. Cu ajutorul acestor specialisti, greseala poate fi reparata in cel mai elegant mod.

Electrostatic este un nume demn de tinut minte si de popularizat. La atelierul acestei firme se executa lucrari de mare finete, care au si rol estetic, dar si protector.

Cei din provincie nu sunt obligati sa se deplaseze la adresa atelierului, ci pot trimite piesele care trebuie vopsite dupa ce au fost puse la punct detaliile.

In concluzie, persoanele care tin la anumite obiecte, aleg vopsirea lor in camp electrostatic in acest atelier care este cel mai bun de profil.

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →