Anunț de finalizare proiect pentru societatea ELEMOZSIA FOOD SRL

Societatea SC ELEMOZSIA FOOD SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul “Sprijin financiar pentru Elemozsia Food SRL in contextul Covid – 19” proiect  nr. RUE M2-7208 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 09.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societății Elemozsia Food SRL

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 157.035,8925 lei(valoarea totala) din care : 136.552,95 lei grant si 20.482,9425 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Persoană de contact:

Mozes Jakab

[email protected]

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai! Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta. O singura companie - multe servicii de business oferite! https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →