automatizari porti, strategii de modernizare

Automatizari porti, strategii de modernizare

automatizari porti, strategii de modernizare

Confortul  este iubit de toata lumea si oamenii sunt dispusi sa investeasca in el. Cand merg la mall usa se deschide automat in fata clientilor care ajung in zona plina de senzori care le detecteaza greutatea.

Scarile rulante ajuta picioarele obosite sau oamenii care duc greutati mari in mainile lor. Este mult mai usor ca aceste greutati sa fie puse pe o scara si ridicate abia la etajul urmator sau la iesirea in strada. Daca in magazinul respectiv sau in imobil exista lift, acesta va fi preferat, fiind mult mai rapid si mai comod decat scarile rulante.

In trecut, in firmele mici nu existau porti automatizate si se aplicau doua solutii:

-portile ramaneau deschise toata ziua ca sa nu se strice, dar in curtea firmei/intreprinderii respective intra cine dorea, fara retinere. La inventar se descopereau pierderile.

-dupa fiecare intrare si iesire, fiindca nu exista portar pe lista angajatilor, soferii coborau din masini si isi inchideau si deschideau singuri portile.

In prezent, institutiile, companiile si gospodarii care se respecta recurg la sisteme  automatizari porti pentru usurarea efortului si pentru mai multa siguranta.

Intr-un depozit de produse alimentare sunt lasate uneori si in curte anumite lucruri care valoreaza destul de mult. Daca portile nu ar fi automatizate, ele ar disparea si cineva ar merge pe pierderi sau ar fi pus sa plateasca paguba.

In curtile multor fabrici se pot vedea fel si fel de echipamente si masinarii valoroase, de ambalaje utile, de paleti. Portile automatizate securizeaza aceste bunuri.

Sarcina portarului este mai usoara acum si poate supraveghea mult mai atent ceea ce se petrece in curtea obiectivului pe care il pazeste cand apasa butoanele de la telecomanda care actioneaza poarta.

Pe site-ul magazinului S-metal exista sisteme automatizari porti, dar si piese necesare pentru montarea acestora. In cazul in care un cumparator are nevoie urgenta de produse de pe site-ul magazinului si plaseaza comanda, o va primi in mod sigur in 2-3 zile fiindca marfa este livrata din cel mai apropiat magazin.

In tara exista 13 magazine distribuite in toate zonele ca marfa sa sjunga cat mai repede la cumparatorul care are nevoie de ea.

Pentru cumparatorii profani, alegerea sistemelor de automatizare sau a timpului de porti da mari batai de cap. Pe site-ul magazinului se gasesc insa informatii tehnice complete si cumparatorul nehotarat, incurcat de varietatea produselor poate solicita concultanta telefonica gratuita.

In dreptul fiecarui sistem sunt scrise temperaturile de functionare. Portile suporta schimbarile de temperatura, fenomenele  meteo extreme si trebuie sa fie functionale in orice circumstante si mai ales sa stea in picioare.

Portile care nu sunt fixate bine, nu sunt securizate pot sa fie rasturnate sau deschise de un vant puternic. Nici la sat, nici la oras nu este bine sa se intample acest lucru! La tara este posibil sa fie animale blande prin curte si vazand ca au pe und eiesi si speriate de ceea ce s-a intamplat, se pot pierde.

La oras este posibil ca in curtea aceea sa fie masini si lucruri de valoare, air proprietarii sa nu fie acasa.

Portile automatizate nu cedeaza sub nicio forma. Ele sunt proiectate sa reziste si la vant mare, si la temperaturi de -20 de grade Celsius, dar si de pana la +75 de grade Celsius.

Lemnul se rascoace in bataia soarelui, se poate innegri si putrezeste in anotimpurile cu multe precipitatii, dar portile din metal rezistent au durata mare de viata si isi mentin aspectul mult timp.

In acelasi magazin se gasesc si motoare usi garaj si usi glisante.

Vestea buna este ca se poate apela la specialistii firmei si pentru realizarea montajului sistemelor. Cumparatorul va avea o viziune clara asupra sistemelor de automatizare, in urma informarii complete despre:

-viteza deschiderii

-greutate kit

-putere motor

-durata ciclului de lucru

-lungime canaturi

-cicluri de deschidere.

Toate aceste date reflecta intr-o oarecare masura performantele sistemului.

Exista sisteme automatizare care pot realiza 30 de deschideri pe ora, acest lucru inseamna ca poate realiza 2 deschideri la fiecare minut.

Si unghiul de deschidere al portii poate varia, iar acolo unde intra camioane foarte mari, unghiul trebuie sa fie mai mare.

Zeci de modele de automatizari porti, accesorii automatizari si produse utile se afla in stoc pe site si pot fi puse in cosul electronic cu un click.

Cumpararea unui kit de automatizare este cea mai buna solutie, fiindca toate componentele sistemului vin la pachet si daca se solicita si servicii montaj, totul va fi facut ca la carte.

Exista articole pe site care ajuta cumparatorii sa aleaga corect sistemul de porti, in plus, exista un operator de serviciu care discuta pe chat cu cumparatorii care doresc lamuriri in plus.

Din aceste materiale postate, cumparatorul va intelege iminenta alegerii unui sistem de automatizare porti cauzata de:

-descurajarea intrusilor

-deschiderea portii din masina sau  de la adapost in timpul unei ploi torentiale

-protejarea portii de la defectare in cazul manipularii manuale.

Multe dintre kit-urile de automatizari sunt acum la reducere cu 20 % si cei care doresc sa isi modernizeze portile in viitor, ar putea comanda acum cele necesare, profitand de promotii.

Pe site exista si semnale luminoase de avertizare a inchiderii sau deschiderii portilor.

Portile sunt cei mai de nadejde paznici ai unei case, de aceea trebuie sa fie alesi cu maxima grija. In statiunile montane, in curtile oamenilor pot patrunde si animale salbatice, daca portile se deschid cu usurinta.

S-metal este un magazin de neuitat, apreciat de iubitorii de securitate si de confort care in acelasi timp cu produsele trimite si echipa de mesteri care sa minteze sistemele.

 

 

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →