best rent a car bucuresti / otopeni - super low prices for rentals

Best Rent a Car Bucuresti / Otopeni – Super Low Prices for Rentals

In ciuda pandemiei, oamenii calatoresc fiindca aceasta este una dintre cele mai placute forme de initiere. Orice calatorie in afara tarii reprezinta o forma de cunoastere: locuri noi, oameni noi, mentalitati diferite, traditii si obiceiuri noi.

Ce poate face insa un strain care nu stie romaneste, poate nu se descurca nici in engleza nici in franceza si doreste sa ajunga la hotelul la care si-a rezervat cazare?

Daca hotelul se afla la 5 kilometri de aeroport este posibil sa nu existe mijloc de transport in comun pana acolo. In plus, este riscanta calatoria intr-un autobuz in care anumite persoane respecta reguli, altele nu!

Un om care a zburat pe timpul noptii 3-4 ore si ajunge la o ora foarte tarzie nu este capabil sa mearga pe jos 5 kilometri pana la hotel.

Sa ia un taxi? Nu sunt mereu taxiuri in aeroport. Romanii stiu sa sune dupa unul, strainilor le-ar fi mai greu, mai ales ca intervine si problema comunicarii.

Best Rent a Car Bucuresti / Otopeni – Super Low Prices for Rentals este solutia eficienta pentru strainul care vine in Romania, se cazeaza doua-trei nopti in Bucuresti fiindca a auzit cat de minunat este acest oras, apoi porneste intr-un circuit turistic prin Romania.

In aceasta tara sunt multe lucruri de vizitat si de vazut. Unele se intiparesc in mintea vizitatorului si dau dependenta pe viata.

Premierrentacar are birou in aeroport, asa ca strainul poate vedea biroul respectiv, iar de acolo va fi condus la sediul firmei, sa isi aleaga o masina pe cinste din parcare.

Zeci de masini sunt pregatite sa plece la drum cu cei care vor sa calatoreasca de placere sau au o urgenta de rezolvat.

Printre ele se afla: masini moderne, dar economice care consuma putin, masini puternice de teren, masini de lux sau microbuze pentru grupuri de persoane.

Vestea buna este ca daca se feresc sa conduca pe drumurile din Romania, strainii au la dispozitie si sofer pentru masina pe care o inchiriaza, adica o pot inchiria cu sofer cu tot.

Preturile sunt mici raportate la calitatile masinii si la confortul pe care poate sa il ofere ea celor care o inchiriaza. In masina miroase placut, scaunele sunt perfect curate, presurile scuturate, in portbagaj se pot pune bagaje fara rezerve.

Bordul straluceste de curat ce este, pe caroserie nu se afla o pata, un fir de praf sau un strop de noroi. Toate aceste aspecte sunt foarte importante, fiindca omul este dezamagit cand se urca imbracat elegant intr-o masina pentru care plateste, iar cand coboara constata ca are hainele murdare.

Oamenii se sperie vazand mizerie in jurul lor, intr-un spatiu asa de mic, fiindca realizeaza ca acolo sunt si microbi.

Din momentul in care masina a fost livrata, persoana care a inchiriat-o este libera sa parcurga  cati kilometri doreste cu ea. Distanta nu este limitata.

In timp ce alte firme de inchiriere masini percep tarife la numarul de kilometri, Premierrentacar se distinge de ele prin tariful pe zile, tarif care scade pe masura ce zilele pentru care s-a rezervat inchirierea cresc.

Masina are toate asigurarile valabile, toate taxele platite si este in perfecta stare de functionare, asa ca nu exista nici cea mai mica posibilitate ca persoana care o inchiriaza sa plateasca amenda din cauza vreunui far care nu functioneaza, a lipsei trusei sanitare sau a lucrurilor care tin de dotarile si de starea tehnica a masinii.

Cei care inchiriaza autoturismul il verifica atent inainte de plecarea in cursa. Referitor la sursele de divertisment din timpul calatoriei si ele sunt bine puse la punct.

Sistemul audio modern permite auditii muzicale in conditii decente, climatizarea functioneaza, odorizantul din masina improspateaza aerul, nu este agresiv. Daca inchirierea se face iarna, in masina va fi cald si bine. O vreme, calatorii vor fi fascinati de peisajele feerice, de aceea este mult mai bine ca masina sa fie inchiriata cu sofer cu tot. Mai tarziu, din cauza caldurii, a starii generale de bine, cei din masina vor atipi.

Vara in masina aerul este respirabil, oricat de caniculara ar fi vremea.

Geamuri electrice, plafon decapotabil din sticla ca spectacolul oferit de ninsoare, de ploaie sau de cerul noptii sa fie oferit din plin celor din masina, toate acestea spoesc confortul.

Pe site-ul firmei, langa fiecare masina se afla date tehnice, dar si un calculator online care permite aflarea costurilor inchirierii incepand cu 1-4 zile pana la mai mult de 30 sau de 31 de zile.

Multi dintre cei care inchiriaza se indragostesc pe loc de masinile moderne de lux si se hotarasc sa faca economii substantiale numai sa intre in posesia unui autoturism de aceeasi marca.

Inchirierea unei masini inseamna raspundere limitata, fiindca:

-masina este curata, iar cei care calatoresc in ea nu au altceva de facut decat sa mentina curatenia;

-taxele si asigurarile ei sunt platite;

-verificarile atente facute de specialistii care raspund de flota firmei ofera garantia ca masina inchiriata nu se va defecta pe drum;

-ea este echipata complet cu cauciucuri in functie de anotimp.

Tot ce are de facut cel care o inchiriaza este sa conduca atent si sa evite incidentele in trafic.

Atat pentru strainii care vin in Romania, cat si pentru romanii care au nevoie de o masina foarte buna sau doresc sa calatoreasca Premierrentacar inseamna Best Rent a Car Bucuresti / Otopeni – Super Low Prices for Rentals, de aceea firma este liderul de top al furnizorilor serviciilor de inchiriere masini.

Este distractiv sa aiba cineva la dispozitie o masina pentru care nu plateste impozite, taxe, asigurare, iar masina sa fie una de cinci stele.

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →