cate zile de vacanta au copiii

Cate zile de vacanta au copiii

Cate zile de vacanta au copiii si care este calendarul examenelor de Evaluare Nationala si BAC pe 2021

Incepand de astazi, elevii se bucura de vacanta de iarna, care dureaza doua saptamani si jumatate. Asa cum prevede structura anului scolar 2020-2021, ultima zi de vacanta va fi duminica, 10 ianuarie, potrivit Edupedu.ro. Marea necunoscuta ramane insa redeschiderea fizica a scolilor si a gradinitelor, in privinta careia, nimeni nu ofera un raspuns concret.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, vrea revenirea copiilor la scoala de la inceputul anului viitor si sustine ca va incerca sa isi convinga colegii de coalitie ca acest lucru sa se intample macar pentru elevii din scoala primara.

,,Eu in continuare sustin – si probabil ca vor urma aceste discutii dupa investirea guvernului – vom sustine deschiderea scolii, macar scoala primara, pana la clasa a patra, dar eu as prefera pana la clasa a opta , sa avem posibilitatea in ianuarie sa redeschidem scolile”, presedintele UDMR.

Pe de alta parte, presedintele Comitetului de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva Covid-19 a declarat ca ,,am putea redeschide scoala in siguranta la sfarsitului martie- inceputul lui aprilie”.

Pana cand se va decide cand se vor intoarce copiii in clase, cursurile vor reincepe tot in format online in data de 11 ianuarie.

Vacanta intersemestriala, care urmeaza vacantei de Craciun, este de o saptamana si va incepe pe 30 ianuarie 2021, pentru a se incheia pe 7 februarie 2021.

Sursa digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.