ceara granule, perfectă pentru epilatul inghinal și pe față

Ceara granule, perfectă pentru epilatul inghinal și pe față

Vremea din ce în ce mai fierbinte ne duce cu gândul la plajă, piscină, mare, relaxare. Dar, oricât de mult ți-ar plăcea această imagine, știi și tu că trebuie să ai mare grijă să fii bine epilată. Nu numai pe picioare, ci și în alte porțiuni ale corpului, cum ar fi zona inghinală sau a axilelor. Cel mai probabil, și tu te descurci singură acasă, și nu mai apelezi de ceva vreme la un salon cosmetic, dar oare știi care sunt cele mai bune produse pentru a avea rezultatele așteptate?

 

Ceara pentru picioare

 

Atunci când vine vorba despre îndepărtarea părului nedorit de pe picioare, lucrurile sunt destul de simple. Există numeroase sortimente de ceara epilat pe care le poți folosi cu succes. Găsești inclusiv ceară destinate persoanelor cu piele sensibilă, și nu este deloc dificil să scapi de părul în exces. Poate doar puțin mai dureros, dar rezultatul final este cel care merită fiecare strâns din dinți de durere.

 

Ce ceară folosești pentru zonele sensibile

 

Lucrurile se schimbă atunci când vine vorba de epilarea părului din zonele sensibile, cum ar fi axilele, fața și zona inghinală. Cu siguranță aici trebuie să folosești cu totul altceva. Recomandarea specialiștilor este să optezi tot pentru ceară, pentru că este foarte eficientă, dar atenție: doar ceara film granule trebuie folosită acum, și imediat îți vom explica și de ce.

După cum bine știi, firul de păr are o parte vizibilă, care pornește de la suprafața pielii, și una inferioară, adică rădăcina sau foliculul. Firele de păr de pe anumite zone: scalp, sprâncene, gene, barbă, axile, zona inghinală sunt mult mai groase, mai pigmentate și mai lungi și poartă numele de ”fir de păr terminal”. Rădăcina lor este mult mai adânc înfiptă în piele, și de aceea este nevoie de un tip de ceară specială pentru a fi îndepărtate în mod eficient.

 

Cum folosești ceara film

 

Întotdeauna firul de păr terminal trebuie îndepărtat doar cu ceara film, care trebuie aplicată într-un strat subțire la suprafața pielii. Se lasă să se întărească timp de 5 – 10 secunde, timp în care pielea se încălzește iar porii se deschid, fiind mult mai ușor de îndepărtat.

 

Nu te epila atunci când ai răni deschise

 

Pentru a nu risca să te confrunți și cu alte neplăceri, recomandarea specialiștilor este ca niciodată să nu te epilezi atunci când ai unele răni deschise, zgârieturi sau iritații. De asemenea, dacă durerea este prea mare atunci când folosești ceara, poți opta pentru alte metode de îndepărtare a firelor de păr în exces. Crema depilatoare sau aparatul de ras sunt recunoscute pentru faptul că nu produc durere, dar nici efectul lor nu este prea îndelungat. Recomandarea de mai sus, despre epilatul zonelor cu iritații și răni rămâne valabilă și în acest caz.

 

Atenție la crema depilatoare

 

Multe reprezentante ale sexului frumos fac o mare greșeală atunci când scapă de părul nedorit de pe corp cu ajutorul cremei depilatoare: nu respect întocmai intrucțiunile trecute de producători pe ambalajul produsului. Din acest motiv, nu de puține ori se confruntă cu alergii, iritații, arsuri sau alte afecțiuni cutanate.

 

Apelează la profesioniști

 

Cu siguranță epilarea cu ceară film în zonele sensibile despre care ți-am amintit reprezintă cea mai eficientă metodă de a elimina părul în exces. Dar, pentru cele mai bune rezultate, este bine să mergi la un salon de cosmetică și să te lași pe mâna profesioniștilor de acolo. Nici durerea nu va fi atât de mare, iar în urmă pielea va rămâne netedă și catifelată, așa cum îți dorești. Bucură-te de o vară de neuitat, și cu multe amintiri plăcute!

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →