indepartarea parului nedorit de pe corp prin sedintele de epilare definitiva

Indepartarea parului nedorit de pe corp prin sedintele de epilare definitiva

Grija pentru aspectul fizic este astazi mult mai mare, asa cum nu a fost niciodata.Pe de-o parte acest lucru este benefic, insa pe de alta parte exista o foarte mare presiune sociala prin intermediul platformelor de socializare online cu privire la cum ar trebui sa ne ingrijim de aspectul nostru fizic.Tocmai in acest context numarul persoanelor care se preocupa de indepartarea pilozitatii nedorite de la nivelul corpului este in continua crestere.

Daca pana nu demult femeile erau preponderent interesate de acest aspect, iata ca in ultimii ani si numarul barbatilor care apeleaza la astfel de tratamente estetice este in crestere. Una dintre cele mai cautate metode pentru indepartarea parului nedorit de pe corp este epilarea definitiva.

Astazi exista o multime de informatii cu privire la aceasta abordare pentru indepartarea pilozitatii nedorite si fara nici un dubiu ca odata ce te informezi corect, este dificil sa nu apelezi la aceste tratamente estetice. Sedintele de epilare definitiva Bucuresti ofera o multime de avantaje comparativ cu celelalte metode de epilare, metodele considerate deja clasice.

Epilarea definitiva inseamna in primul rand o mai mare eficienta. Astfel prin folosirea luminii intens pulsate radacinile firelor de par sunt arse si prin urmare firele respective de par vor cadea in scurt timp de la sedinta de tratament. Pentru a indeparta complet firele de par de pe corp, din zonele unde se doreste acest lucru, este nevoie de un numar cuprins intre 8 si 12 sedinte. Sedintele acestea pentru tratamentul de epilare definitiva Bucuresti sunt efectuate la un interval cuprins intre 4 si 6 saptamani. Toate acestea depind de grosimea firului de par, de culoarea firelor de par, dar si de nuanta tenului.

Epilarea definitiva inseamna mai putin disconfort fata de epilarea cu ceara sau cea cu aparatul de ras. Desi in cadrul sedintelor de epilare definitiva Bucuresti pacientii pot simti un disconfort, acesta este de cele mai multe ori minim, rareori pacientii resimtind un disconfort mediu. Insa daca tinem cont de faptul ca dupa o medie de 10 sedinte tratamentul de epilare se incheie, cu siguranta ca merita sa optezi pentru epilare definitiva in defavoarea metodelor clasice de epilare, tratamente care sunt mult mai dureroase si care sunt la un interval de timp mult mai scurt.

Tot in cadrul avantajelor epilarii definitive putem aminti inclusiv faptul ca vei economisi timp important. Sedintele la interval de 4 sau 6 saptamani, sedinte care dupa cca. 9-10 luni de zile se incheie, vor face ca ulterior sa nu mai ai nevoie decat de 1-2 sedinte anuale pentru intretinerea aspectului fin si delicat al pielii. Cu alte cuvinte nu vei mai pierde timp pentru epilare, lucru care in cazul metodelor clasice de epilare nu este posibil.

Daca toate aceste avantaje te-au convins ca epilarea definitiva este cea mai buna alegere pentru a indeparta firele de par nedorite de la nivelul anumitor zone ale corpului, atunci poti avea in vedere salonul de infrumusetare Epil Point pentru epilare definitiva Bucuresti. Informatii complete privind serviciile oferite pot fi gasite pe epilpoint.ro.