piele catifelata obtinuta prin procedurile de epilare definitiva

Piele catifelata obtinuta prin procedurile de epilare definitiva

Chiar daca pilozitatea este un aspect firesc si perfect natural, inca din urma cu veacuri pilozitatea din anumite zone ale corpului se dorea a fi eliminata. Acest lucru este cu atat mai prezent in societatea moderna. Indepartarea pilozitatii nedorite are drept obiectiv atat aspectul igienei corporale, cat si aspectul estetic. Odata cu evolutia societatii umane, tot mai multe metode de epilare au fost gasite. Ultimele decenii au adus o adoptie tot mai mare a epilarii definitive drept metoda preferata pentru a scapa de parul nedorit din anumite zone ale corpului.

Epilarea este o procedura estetica folosita cu preponderenta de femei, dar trebuie spus ca si barbatii au inceput de ceva timp sa apeleze la aceasta abordare pentru a scapa de parul nedorit din anumite parti ale corpului. Trebuie spus ca pentru a obtine o piele catifelata care sa dureze, tratamentele de epilare definitiva Ploiesti sunt cea mai potrivita alegere. Astfel de tratamente pot fi efectuate in cadrul saloanelor si a centrelor de infrumusetare profesioniste.

Epilarea definitiva se refera la acele tratamente si proceduri de ordin estetic pentru care se utilizeaza echipamente profesionale special concepute in vederea indepartarii firelor de par de la nivelul corpului. Echipamentele acestea sunt pe baza de lumina intens pulsata (sau IPL), aceasta lumina fiind de fapt o lumina de tip laser. Lumina respectiva este captata la nivelul firelor de par prin intermediul melaninei.

De aici ajunge la foliculii firelor de par prin transformarea acestei lumini in caldura. In consecinta radacina firelor de par este distrusa de caldura respectiva, iar in final firele de par vor cadea.Tratamentele de epilare definitiva Ploiesti au o rata de reusita de peste 30% inca de la prima sedinta a acestor proceduri efectuate intr-un salon de infrmusetare.

Datorita faptului ca pentru epilarea definitiva sunt folosite echipamente avizate si autorizate de specialisti in sanatate, aceste proceduri pot sa vizeze aproape intreg corpul. Singurele exceptii sunt zona scalpului, zona ochilor si zona urechilor, iar pentru barbati zona intima. Prin urmare, poti alege sa te bucuri de epilare definitiva atat in partea superioara a corpului, cat si in partea inferioara a acestuia.

Numarul de sedinte necesare pentru a completa un tratament de epilare definitiva este diferit in functie de fiecare persoana in parte. Diferenta consta in faptul ca pentru rezultatele dorite trebuie aplicate mai multe sau mai putine sedinte avand in vedere anumite aspecte precum grosimea firelor de par, culoarea pielii, culoarea firelor de par sau respectarea indicatiilor oferite de personalul specializat in aplicarea tratamentelor de epilare cu IPL.

Astfel, media sedintelor pentru completarea unui astfel de tratament estetic este cuprinsa intre 8 si 12 sedinte. Intre aceste sedinte de epilare definitiva Ploiesti este un interval de 4-6 saptamani, in functie de rata de crestere a firelor de par.Pe de alta parte, chiar daca vorbim despre o perioada in care trebuie urmat un astfel de tratament estetic, rezultatele sunt de lunga durata. Odata incheiat un astfel de tratament de epilare definitiva, mai sunt necesare doar 1-2 sedinte anuale de intretinere a epilarii definitive efectuate initial.