ce presupune epilarea definitiva cu metoda laserului cu diode?

Ce presupune epilarea definitiva cu metoda laserului cu diode?

Ultimii ani au adus un interes tot mai crescut pentru folosirea epilarii definitive pentru indepartarea pilozitatii nedorite de la nivelul corpului. Epilarea definitiva a devenit tot mai cautata atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor. Cu toate ca exista numeroase persoane care au investit in aparate pentru epilare definitiva acasa, cele mai multe persoane aleg sa apeleze la un salon de infrumusetare pentru tratamente de epilare definitiva.

Exista diferite abordari in privinta epilarii definitive, iar una dintre acestea este aceea care foloseste metoda laserului cu diode. O astfel de metoda este folosita pentru sedintele de epilare definitiva Pitesti in cadrul salonului Routine Beauty Center.

Caracteristici epilare definitiva cu laser cu diode

Epilarea definitiva cu ajutorul tehnologiei laser cu diode reprezinta cea mai avansata tehnologie in acest domeniu. Aceasta tehnologie foloseste un triplu laser, adica sunt folosite 3 lungimi de unda. Astfel vorbim despre avantajele utilizarii laserului avand lungimi de unda de 755 nm, 808 nm si 1064 nm. Prin faptul ca exista posibilitatea de a folosi aceste trei lungimi de unda, rezultatele sunt foarte eficiente, iar stabilirea intensitatii luminii laser permite ca pacientul sa nu simta nici cel mai mic disconfort.

De asemenea, aceasta tehnica de epilare definitiva inseamna inclusiv o siguranta de 100% pentru persoanele care isi doresc sa scape de pilozitatea inestetica si nedorita de la nivelul anumitor zone ale corpului. Inca de la prima sedinta se vor putea observa rezultatele tehnologiei laser, aceasta tehnica fiind foarte eficienta pentru majoritatea tipurilor de piele si a tipurilor de par. Indierent daca vorbim despre femei sau despre barbati, aceasta tehnica de epilare definitiva poate fi alegerea potrivita.

Indepartarea firelor de par cu ajutorul tehnologiei laser are la baza dinamica selectiva a caldurii si a luminii rezultate in urma folosirii laserului. Astfel laserul patrunde dincolo de suprafata pielii pentru a ajunge pana la nivelul radacinii foliculilor firelor de par. Acest lucru se realizeaza fara ca tesutul din jurul firelor de par sa fie afectat.

Prin urmare vorbim despre cea mai sigura metoda pentru eliminarea firelor de par nedorite, dar si cea care nu genereaza durere sau disconfort fizic. Datorita faptului ca exista 3 lungimi de unda in cazul laserului diode, acestea sunt eficiente pentru a fi absorbite in cadrul melaninei firului de par, dar au rol de a preveni traumele la nivelul pielii.

Programeaza-te pentru sedintele de epilare definitiva

Fara doar si poate ca epilarea definitiva pe baza laserului reprezinta cea mai inspirata solutie si optiune pentru a scapa de firele de par inestetice si nedorite care se regasesc in anumite zone ale corpului. Odata ce este urmat un tratament de epilare definitiva Pitesti, rezultatele sunt excelente si de lunga durata, iar pielea va fi pentru foarte multe luni de zile foarte fina si catifelata.

Pentru a obtine astfel de rezultate nu ezita sa te programezi pentru sedinte de epilare definitiva Pitesti in cadrul salonului de infrumusetare Routine Beauty Center. Pentru mai multe informatii poti accesa website-ul www.routine-beauty.ro, iar pentru programari poti apela numarul de telefon 0729 494 891.