cine sunt cei din spatele cadoubyms și cum au început?

Cine sunt cei din spatele CadouByMS și cum au început?

CadouByMS este un brand românesc, destul de nou, dacă ne gândim că au demarat afacerea in anul Pandemic 2021. In urma discuțiilor purtate cu aceștia, avem in totalitate povestea lor și nu e deloc plictisitoare!

După cum probabil ați bănuit, este vorba despre un mic business de familie. Cei doi, Mari și Victor Stanciulescu, sunt împreuna de peste douăzeci de ani, și au un băiat care anul acesta a împlinit șaisprezece ani.

Povestea lor începe cu o situație neplăcută. In urma urma unei plimbări cu o ambarcațiune pe mare in Turcia, Mari a avut primul ei atac de panică pe care l-a simțit ca fiind “acel atac de panica”. Din acel moment, nu a mai putut să călătorească nici cu mașina, nici cu avionul. A început sa meargă la psiholog, iar acesta i-a recomandat anumite tehnici prin care sa-și stăpânească acele sentimente. Datorită faptului că inclusiv in casă avea aceleași probleme, a trebuit să-și găsească o preocupare care să ii solicite mai mult atenția, concentrarea…. Așa s-au hotărât să creeze brățări din mărgele Miyuki, care prin dimensiunea lor, te solicita enorm, apoi au început cu brățări din pietre semipretioase, aranjamente din flori de săpun și decorațiuni pentru sărbătorile de iarna. Găsiți aici mai multe despre produsele lor.

Inițial vânzările lor nu străluceau, se bazau foarte mult pe vânzările obținute din cercul lor de prieteni sau din rețelele de socializare. Starea lui Mari s-a îmbunătățit in următoarele luni, iar cei doi s-au hotărât să treacă la următorul nivel.

In treizeci de zile au reușit cu ajutorul unui programator, să construiască un magazin online. Acum, ca tot omul la început de drum, pentru că niciunul nu avea cunoștințe in acest domeniu, recunosc că s-au gândit la magazinul online ca la un business in care stai și vin comenzile. Ei bine, lucrurile nu au fost atât de simple.

Un magazin online nu este suficient să-l construiești și să plătești domeniul, crezând că in următoarea zi vor începe să vină comenzile. Lucrurile au stat total diferit! Dacă nu investești o sumă considerabilă de bani, vei primi un simplu site. Iar până ajungi să ai implementate: categorii, subcategorii, produse, coduri produse, poze și multe altele…este drum lung. Ei bine, toate acestea în cazul lor, le-au făcut singuri și într-adevăr au economisit mulți bani dar au investit in schimb foarte mult efort și timp. După toate acestea au investit in promovare pe rețele sociale, in reclame pe Google și au contractat un expert SEO. Toate acestea le fac și acum, mai puțin partea de SEO, unde nu au avut succes cu respectiva firma. Aceștia încasau mai mult decât făceau serviciile. Ca urmare, Victor s-a apucat de cursuri online de SEO și in același timp, a început implementarea in site-ul lor care acum se afla in primele douăzeci de poziții din Google datorită eforturilor depuse. Ce înseamnă SEO? Pentru cei care nu au această noțiune, SEO (Search Engine Optimization) este modalitatea prin care ajuți motoarele de căutare să înțeleagă mai bine ce vinzi și cât de relevant ești in domeniul tău.

Acum, după un an de la lansare, CadouByMS este încă la început de drum și mai are de construit până va ajunge să fie un brand cu o notorietate mare.

Probabil v-ați dat seama de unde vine numele brandului, iar dacă încă nu ați făcut-o, vă ajutam noi. “Cadou” este practic tema principală a magazinului care crează cadouri pentru cei dragi și “ByMS” este vorba de cine le crează (Mari Stanciulescu). Pe scurt, “cadouri create de Mari Stanciulescu”!

Ce este de reținut din experiența lor, este faptul că niciun business nu se construiește peste noapte, nu te poți aștepta să ai câștiguri rapide.

Mulțumim celor de la CadouByMS pentru povestea lor și le uram succes in continuare, iar pe voi vă invitam să interacționați și cu restul articolelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.