Cum pot obține un credit nebancar ca PFA?

Pentru unele persoane un credit PFA poate fi destul de dificil de obținut de la o bancă, întrucât condițiile impuse sunt destul de stricte. Însă, IFN-urile vin în ajutorul dumneavoastră și acordă credite PFA fără condiții greu de îndeplinit. Veți avea parte de un răspuns rapid la cererea dumneavoastră. Creditul se va acorda în maxim 48 de ore.

Unele PFA-uri pot întâmpina probleme financiare, iar stagnarea într-o astfel de situație poate duce la faliment. IFN-urile susțin toate afacerile, mari sau mici și oferă credite PFA pentru satisfacerea nevoilor personale, finanțarea construcției, cumpărarea, reabilitarea, consolidarea sau extinderea imobilelor.

PFA este acronimul pentru Persoană Fizică Autorizată și se referă la o persoană care poate desfășura pe cont propriu activități economice, folosind în majoritatea cazurilor propria forță de muncă. O persoană fizică autorizată poate desfășura activități în toate domeniile, meseriile, ocupațiile sau profesiile pe care legea nu le interzice. Toate aceste informații sunt prevăzute în Codul C.A.E.N.

Cum înființezi un PFA?

Persoana Fizică Autorizată are obligația de a se înregistra prin Registrul Comerțului, unde îi va fi emis un certificat de înregistrare, sau prin ANAF, unde va primi un certificat de înregistrare fiscală. De asemenea, denumirea firmei unei persoane fizice autorizate este compus din numele acestuia scris în întregime sau din numele și inițiala prenumelui acestuia, la care se adaugă sintagma “persoană fizică autorizată”. De asemenea, este necesar întocmirea unui dosar cu mai multe documente, lista fiind disponibilă și pe site-ul Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC).

O persoană fizică autorizată, față de un SRL are posibilitatea de a-și ține propria contabilitate, cu doar un minim de cunoștințe economice.

De ce să alegi un credit PFA prin intermediul unui IFN

Un credit PFA poate fi acordat și de o Instituție Financiară Nebancară. Finanțarea prin intermediul unui IFN este soluția ideală pentru toți antreprenorii care se confruntă cu probleme financiare. Persoanele fizice autorizate pot apela cu încredere la un IFN, cum ar fi Claret Credit.

Claret Credit este o instituție financiară nebancară autorizată de către Banca Națională a României, fiind înscrisă în Registrul Special al BNR sub numărul 41-110082/16.02.2018. Compania face parte dintr-un grup financiar internațional activ în SUA, Asia, Europa de Est și Europa de Vest și are ca obiect principal de activitate acordarea de credite persoanelor fizice și persoanelor juridice. Ofertele personalizate oferite de Claret Credit vin în ajutorul Persoanelor Fizice Autorizate, pentru a face față situațiilor dificile. Unele PFA-uri au nevoie de susținere financiară pentru activitățile pe care le întreprind, însă băncile nu reprezintă întotdeauna o soluție rapidă în acordarea acestor tipuri de credite.

Claret Credit acordă credite PFA, fiind necesară o garanție auto sau imobiliară, cu bunul în proprietatea persoanei fizice.

Obține flexibil și ușor un credit pentru persoane fizice autorizate cu garanție imobiliară sau auto și vei putea beneficia de:

  • Perioada de finanțare de până la 5 ani
  • Rate fixe lunare în lei,
  • Soluții financiare personalizate,
  • Consultanță financiară gratuită

Pentru un credit PFA sunt necesare actele de înființare și declarațiile de stat.

Micile afaceri au întotdeauna nevoie de suport financiar, care trebuie să fie nelipsit pe tot parcursul desfășurării activității de lucru. Astfel, un credit PFA poate fi pentru capital de lucru (credite pentru stocuri de marfă, credite pentru plăți la furnizori, credite pentru plăți de salarii sau taxe la stat, refinanțări credite de capital de lucru de la alte instituții), sau pentru investiții (credite pentru achiziție auto, credite pentru utilaje, credite pentru amenajare punct de lucru, credite achiziție auto). De asemenea, în cazul în unele persoane doresc o refinanțare a creditului PFA, află că acest lucru este posibil.  Condițiile de refinanțare sunt după cum urmează:

  • Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
  • Minim 3 luni la locul de muncă
  • Deținerea unei garanții auto(pana la 10.000 de lei) sau garanție imobiliară (pana la 900.000 lei)
  • Venituri fiscalizate

Astfel dacă te dorești un credit PFA, poți apela cu toată încrederea la un IFN. Toate ratele și costurile suplimentare creditului vor fi cunoscute de la început. Pe întreaga durată de acordare a împrumutului veți avea parte de transparență totală și veți fi informat cu privire la orice nelămurire în legătură cu creditul IFN.

Indiferent de activitatea desfășurată, orice afacere mică merită o finanțare rapidă! De asemenea, IFN-urile contribuie la dezvoltarea afacerilor deja existente. Băncile pot fi destul de drastice în acordarea creditelor, fiind o piedică în dezvoltarea pe plan profesional a micilor antreprenori. Instituțiile Financiare Nebancare sunt un punct de sprijin pentru persoanele care doresc să își clădească o afacere de succes, dar sunt în imposibilitatea de a-și pune în aplicare planul de afaceri. Micii antreprenori își pot vedea afacerea mult dorită deschisă în cel mai scurt, dacă aleg să apeleze la un IFN.

Creditele PFA sunt la mare căutare se antreprenori, datorită vitezei de acordare. În doar 24 de ore poți avea împrumutul dorit direct în contul tău bancar. Poți apela cu ușurință la IFN-uri atunci când nu te încadrezi în condițiile pe care băncile le impun.

Alege un credit PFA oferit de IFN-ul Claret Credit! Vei avea parte de condiții avantajoase, iar întreg procesul va fi unul relaxant și prietenos.

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →