este bine sa detineti un garaj complet echipat

Este bine sa detineti un garaj complet echipat

De regula,  intr-un service auto autorizat vom gasi intotdeauna echipamente service auto omologate si perfect functionale, care ajuta la intretinerea si repararea masinilor, dar care ofera si mai multa protectie celor care lucreaza sub acestea.

 

Iata cateva dintre beneficiile detinerii unui elevator auto.

 

  1. Va protejeaza investitia:

 

Vehiculul dumneavoastra este o posesie de pret si o investitie valoroasa. Protejati-va investitia parcand-o in garaj, deoarece aveti multe beneficii:

 

-Vehiculele care sunt parcate in garajul dumneavoastra sunt protejate de efractii si vandalism.

-Parcarea vehiculului intr-un garaj ajuta la protejarea vopselei si a curateniei vehiculului.

 

  1. Optimizeaza spatiul de garaj:

 

Majoritatea caselor au un garaj pentru o masina. Daca familia voastra are doua masini, atunci nu va veti putea parca masinile intr-un garaj cu o singura masina. In acest caz, nu va veti putea bucura de beneficiile de a avea depozit in garaj. Cu ajutorul acestor elevatoare auto , puteti parca a doua masina sub prima masina.

 

  1. Depozitare in garaj in afara sezonului:

 

Regiunile cu ierni reci nu au conditii meteorologice ideale pentru a folosi masini clasice sau masini sport de ultima generatie. Daca aveti spatiu limitat de depozitare in garaj, puteti folosi un lift automat pentru a va depozita pretuitul vehicul pana cand va veni vremea mai calda. Acest lucru economiseste cheltuieli costisitoare, cum ar fi taxele anuale pentru pastrarea masinii de vis intr-o unitate de depozitare in afara amplasamentului.

 

4.Intretinerea vehiculului este mult mai usoara:

 

Daca sunteti unul dintre acei oameni carora le place sa-si repare propriul vehicul, veti aprecia versatilitatea unui elevator automat. Intretinerea si repararea partii inferioare a vehiculului vostru devine mult mai usoara cu ajutorul unui elevator automat. Daca intentionati sa lucrati sub vehicul, asigurati-va ca cumparati un elevator auto al unei marci binecunoscute. Ambele sunt de incredere si sigure.

 

  1. Un elevator automat nu este doar pentru masini:

 

Acest echipament auto uimitor poate stoca mult mai mult decat un sedan. Ascensoarele auto cu capacitate mare de greutate pot tine vehicule mai mari, cum ar fi SUV-uri si camionete. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a depozita motociclete, masini de tuns iarba, freze de zapada sau snowmobile in afara sezonului.

 

De asemenea, gama de echipamente vulcanizare reprezinta alte echipamente fundamentale pe care orice atelier de reparatii auto ar trebui sa le aiba si din motive destul de clare. Schimbatorul de anvelope indeparteaza anvelopele de pe roti intr-un mod eficient, in timp ce dispozitivele de echilibrare a rotilor ajuta la mentinerea greutatii rotii uniform distribuita. Investitia in ambele aceste masini poate fi destul de benefica, in principal pentru ca atelierul vostru poate oferi multe alte servicii doar avand un schimbator de anvelope si un echilibrator de roti printre instrumentele alese de echipament.  Un proprietar de garaj auto si service de reparatii ar trebui sa puna intotdeauna accent pe calitatea serviciilor sale si sa investeasca in echipamente noi de ultima generatie. Luand aceste actiuni, business-ul este mereu infloritor, iar personalul nu numai ca va efectua servicii de calitate, insa siguranta va fi mereu pe locul intai!

este bine sa detineti un garaj complet echipat

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →