necesitatea unei stații de încărcare auto la domiciliu

Necesitatea unei stații de încărcare auto la domiciliu

Mobilitatea electrică este, fără îndoială, în creștere. Astăzi, pe drumuri sunt înmatriculate zeci de milioane de vehicule electrice, iar numărul acesta este într-o continuă creștere. Totuși, numărul din ce în ce mai mare de vehicule electrice, pune presiune pe infrastructura stațiilor de încărcare, iar fără o stație de încărcare proprie acasă, poate părea destul de complicat să vă încarcați propria mașină electrică. 

Nevoia mașinilor electrice este una evidentă din mai multe motive, însă, cel mai important fiind reprezentat de nivelul de poluare ridicat. Unul dintre principalele avantaje ale vehiculelor electrice ar putea părea evident, dar este mult prea important pentru a fi trecut cu vederea: beneficiile pentru mediu. Mașinile electrice produc mult mai puține emisii decât mașinile cu motoare termice. Acest lucru poate ajuta la reducerea poluării aerului și la atenuarea schimbărilor climatice, în special pentru comunitățile cele mai vulnerabile care sunt afectate în mod disproporționat de emisiile din transport.

Pe măsură ce vehiculele electrice devin tot mai comune în întreaga lume, cea mai mare parte a încărcării vă avea loc acasă. Cu toate acestea, în timp ce încărcarea acasă este convenabilă, conceptul este, de asemenea, ceva nou, diferit și probabil puțin copleșitor, pentru simplul fapt că discutăm despre ceva nou.

Cum să încărcați o mașină electrică acasă?

Pentru a încărca o mașină electrică acasă, ar trebui să aveți instalat un punct de încărcare, o statie încărcare auto electrică, astfel încât să o puteți încarca mai simplu și fără bătăi de cap și timp pierdut prin oraș la stațiile de încărcare publice.

De obicei, șoferii aleg un punct de încărcare dedicat acasă, deoarece este mai rapid și are caracteristici de siguranță încorporate. Un încărcător de acasă este o unitate compactă rezistentă la intemperii care se montează pe un perete cu un cablu de încărcare conectat sau o priză pentru conectarea unui cablu de încărcare portabil.

Încărcătoarele dedicate pentru casa dumneavoastră trebuie să fie produse de calitate astfel încât să nu existe nici un fel de incident neplăcut.

În cazul în care vă numărați printre aceia care caută cele mai bune soluții pentru statii incarcare auto electrice de calitate pentru montaj acasă cât și în cadrul sediului unei firme, atunci sunteți invitați să accesați E-twow.ro. Aici puteți găsi stații de încărcare auto de calitate, respective stațiile de încărcare auto Gentle Electric cu diverse puteri de încărcare, disponibile la preturi avantajoase. 

De ce să alegeți stațiile de încărcare auto Gentle Electric?

Chiar dacă infrastructura stațiilor de încărcare electrice s-ar dezvolta peste noapte și am avea posibilitatea de a încarca mașina precum alimentăm în prezent carburant în mașinile cu motoare termice, o stație de încărcare auto proprie va rămâne mereu necesară pentru orice dețînător de autoturism electric. Aceasta este de departe soluția ideală pentru a pleca mereu de acasă cu mașina complet încărcată. În comparații cu alte stații similare, stațiile de încarcare Gentle Electric pe care le puteți găsi la numai un simplu click distanță pe E-twow.ro, au câteva avantaje esențiale:

 

  • Se instalează ușor – Stațiile de încărcare Gentle Electric sunt compacte și se pot instala cu ușurință pe un perete sau un picior metalic.
  • Sunt simplu de folosit –  Stațiile auto au o interfață user-friendly cu comenzi ușor de activat. În plus, stațiile de încărcare mașini electrice sunt compatibile și cu o aplicație de mobil. Astfel se pot accesa comenzi chiar și de la distanță.
  • Sunt potrivite pentru o gamă larga de mașini –  Stațiile de încărcare auto Gentle Electric se potrivesc la orice vehicul electric cu conectori tip 2.

Totuși, este nevoie de dezvoltarea infrastructurii în acest sens, în special pentru cei care doresc să călătorească pe distanțe mai lungi cu mașină electrică. Trecând de la o mașină alimentată cu benzină sau motorină la una electrică, veți sprijini creșterea industriei de vehicule electrice și veți crește cererea de mașini electrice. Astfel veți încuraja dezvoltarea infrastructurii, care în cele din urmă ne vă aduce beneficii tuturor. Trecerea la o mașină electrică este o modalitate excelentă de a reduce emisiile din transport, de a economisii sume importante de bani pentru un “plin”.

 

DIGITAL INBOUND

DIGITAL INBOUND este o firma SEO care vă oferă servicii profesionale de crearea de site-uri web, servicii SEO și alte tehnici pentru a vă ajuta să vă creșteți traficul de căutare.

View all posts by DIGITAL INBOUND →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.