nuanta de ocru, cea mai buna alegere pentru o casa calduroasa

Nuanta de ocru, cea mai buna alegere pentru o casa calduroasa

Cel mai adesea asimilata nuantei de galben, nuanta de ocru este o nuanta calduroasa, luminoasa si plina de perspective. Asociata pamantului, aceasta evoca materii precum terracotta, atat de in voga in ultima perioada.

Cu un strop de rosu sau de portocaliu, nuanta de ocru ofera cele mai bune variatii pentru a crea universuri diferite. Atat calduroasa, cat si cosy, aceasta nuanta se poate folosi fara probleme intr-un interior mai rustic sau din contra, intr-un univers mai contemporan.

Iata cum te poti lasa si tu tentat de nuanta de ocru la tine in casa

Legata de Orient, nuanta de ocru este o invitatie la calatorie. In decor este cea mai solara si vine cu un plus de veselie. Se poate folosi pe perne, pe o parte din pereti si chiar pe intregii pereti si pe tavan pentru o imersiune completa.

Si merge de minune cu alte nuante pentru a deschide noi orizonturi. Alaturi de nuanta de terracotta este mai naturala, alaturi de albastrul petrol este vintage si alaturi de verde devine mai grafica si mai moderna.

O canapea din catifea in nuante de ocru pentru un plus de culoare in living. Aviz persoanelor care sunt mai tematoare in ceea ce priveste aventurile de culoare. Nuanta de ocru este cea care se poate folosi cu parcimonie in living prin intermediul celei mai frumoase canapele. Si daca nuanta se inspira dintr-o materie mai stancoasa, canapeaua din catifea ne duce cu gandul la dulceata si la blandete. Cel mai frumos contrast deci pentru living.

Lenjeria de pat in nuante de ocru este cea mai frumoasa. Cel mai bun aliat deci atunci cand vrei sa te bucuri de un plus de culoare la tine in dormitor. Si cel mai bun pretext de a alege si tu nuanta de ocru.

Nuanta de ocru poate inveseli un hol. Chiar daca cel mai adesea este neglijat, holul trebuie sa se bucure si el de cele mai frumoase culori pentru a obtine o atmosfera cu adevarat unica. Ocrul va ajuta in hol sa fie elegant, sa fie vesel si foarte frumos.

Peretii din domitor pot sa aiba si ei nuante de ocru pentru o atmosfera cocooning. O culoare calda prin excelenta, nuanta de ocru este linistitoare. Intr-un dormitor este cea care va crea cea mai linistitoare atmosfera si va evoca peisaje indepartate. Cea mai frumoasa atmosfera pentru cele mai linisitoare nopti.

Un plus de culoare prin intermediul tablourilor, ramelor sau accesoriilor. Iata o alta modalitate de a te juca cu nuanta de ocru. Si de a te initia in aceasta nuanta fara sa iti asumi unele riscuri. O nuanta care se preteaza la cel mai frumos univers etnic compus din materiale naturale cu cosuri, o banca din fibre vegtale si cel mai frumos covor, de exemplu.

Peretii albastri pun cel mai bine in valoare nuanta de ocru. In functie de nuanta cu care este asociata, ocrul poate afisa mai multe personalitati. In fata unui perete in nuante de albatru foarte inchis si foarte profund, o canapea in nuante de ocru vine cu un plus de vintage pentru un living.

Baia poate alege si ea nuanta de ocru prin intermediul gresiei si faiantei. Te vei bucura astfel de cea mai agreabila baie plina de veselie. Iar motivele vor ajuta ca aceasta incapere sa devina plina de caracter.

Un total look pentru un living mai cosy. Nuanta de ocru ofera cea mai larga paleta de culori mai mult sau mai putin puternice. In nuante mai neutre este cea mai buna alegere pentru un living cocooning. Si se poate folosi atat pentru pereti, cat si pentru tavan.

Citeste si Cum poți integra nuanțele în tendințe ale sezonului primăvara-vară în casa ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.