scarile interioare din lemn completeaza orice decor cu rafinament

Scarile interioare din lemn completeaza orice decor cu rafinament

Daca te intrebi unde poti gasi scari interioare lemn de calitate, raspunsul ti-l poate oferi echipa Stil Compact Design. Toti ne dorim sa ne amenajam cu stil propria locuinta pentru a ne simti cat mai bine in confortul casei noastre. Atunci cand vrei sa faci o investitie in decor merita sa iti indrepti atentia catre produsele care se remarca prin calitate garantata.

In cadrul acestei companii lucreaza unii dinte cei mai buni specialisti din domeniu care au derulat de-a lungul timpului o multime de proiecte. Acestia sunt in masura sa executate orice model de scari in configuratia dorita. Balustradele completeaza in mod inedit designul scarilor si pot avea diferite tipuri de finisaje pentru a asigura o buna rezistenta in timp la praf si umiditate.

Toate scarile din lemn au calitate garantata iar termenul de executie este de maxim 4 saptamani, pentru modele cele mai complexe. Echipa de experti nu se ocupa doar de proiectare ci realizeaza si un montaj de exceptie.

Toate elementele componente ale scarilor sunt executate cu maxima precizie. Acum ai la dispozitie pozibilitatea de a-ti personaliza scarile dupa cum doresti. Pe site vei gasi o gama variata de modele in forme si culori diferite. Cu ajutorul acestei firme specializate iti vei putea duce visul la indeplinire. Totul depinde de preferintele fiecaruia si de stilul in care vor sa isi amenajeze casa. Pentru designul acestor scari interioare lemn se tine cont de criteriile de baza, care sunt : functionalitatea, estetica, calitatea materialelor si spatiul disponibil.

Cauta cu atentie modelele care se pot integra cu usurinta in planul de amenajare interioara al casei tale. Scarile din lemn sunt concepute in asa fel incat se potrivesc nevoilor atat de diverse ale clientilor. Fie ca vorbim despre modelele clasice sau cele moderne, toate sunt proiectate in mod riguros, cu mare atentie la detalii.

Colaboreaza deschis cu profesionistii pentru a-ti pune la dispozitie proiectul de scara care sa se integreze in mod armonios cu arhitectura casei tale. Aceasta aduce o nota de rafinament si naturalete in orice interior. Beneficiaza de servicii de consultanta gratuita atat cu privire la proiectare si executie cat si la montaj.  Scopul acestei echipe este de a raspunde tuturor asteptarilor venite din partea clientilor. Ei sunt in masura sa gaseasca cea mai buna solutie pentru fiecare.

Lemnul va arata foarte bine chiar si peste ani si ani daca este ingrijit in mod adecvat. Scarile din lemn sunt durabile iar finisajele le ofera protectie suplimentara impotriva uzurii. Indiferent ce model de scari interioare lemn alegi acestea adauga o nota de confort si creeaza o stare de bine.

Designul scarilor se poate armoniza perfect cu finisajele parchetului. Verifica cu atentie portofoliul de scari  si cauta modelul dorit. Daca nu il gasesti aici il poti personaliza cu ajutorul imaginatiei tale. Ia in considerare scarile drepte, curbate, mai simple sau cu elemente suplimentare de design.

Scarile cu trepte plutitoare maximizeaza spatiul de locuit si lasa lumina sa patrunda cu usurinta in interior. Scarile cu trepte in spirala se potrivesc foarte bine in spatiile mai restranse, adaugand o nota de eleganta. Acum poti gasi scari cu forme si stiluri dintre cele mai diferite accesand site-ul online www.designscari.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.