contabilitate cluj napoca

OVB Allfinanz mediaza asigurari de o jumatate de secol

OVB Allfinanz este raspunsul la nelinistile financiare ale omului modern.

Deprins cu confortul, acestuia i-ar fi tare greu sa fie condamnat la austeritate din cauza lipsurilor financiare. Pensionarii care nu incaseaza si pensii facultative trec prin aceasta experienta. Din cauza lipsei banilor, televizorul sta mai mult inchis, telefonul este folosit in caz de forta majora, de pe lista alimentelor cumparate dispar placerile nevinovate. Pensionarul care nu a fost prevazator innumara si ultimul banut, fiindca facturile vin din ce in ce mai mari, vine iarna si are nevoie de medicamente.

Nevoia de bani este permanenta in viata omului, de aceea acesta trebuie sa fie prevazator si sa directioneze o parte din veniturile sale ca sa isi asigure viitorul.

Un tanar de 25 de ani are timp sa stranga o suma considerabila, daca apeleaza la un broker de incredere sa ii faca o asigurare de pensie facultativa.

10 ani inseamna 120 de luni si chiar si 50 de lei daca se redirectioneaza pentru pensia facultativa se vor strange 6000 de lei, iar acesti bani vor fi inmultiti cu beneficiile rezultate din investitii. Pensia facultativa facuta din timp insa se poate concretiza in 20-30 de ani de cotizatie si suma stransa va fi mult mai mare.

Expertii de la OVB Allfinanz sunt cei mai potriviti sa medieze asigurarile alese de clienti pentru ca:

-are o experienta colosala in domeniul asigurarilor, experienta acumulata in cei 50 de ani de activitate neintrerupta, desfasurata in statele dezvoltate ale Europei.

OVB mediaza pentru  clientii sai asigurari moderne ancorate in realitatile actuale, asigurari care acopera nevoile omului modern de siguranta financiara. Omul modern este sigur pe el, stiind ca are mereu pe card o suma multumitoare care ii permite sa cumpere ceea ce ii este necesar in gospodarie, sa achite facturile, dar si sa mearga la restaurant, la film sau la cofetarie, sa isi cumpere un parfum scump, un ceas de colectie, o bijuterie si hainele care ii plac.

Toate acestea dispar in perioada pensionarii, daca inca din tinerete omul nu a fost prevazator.

-expertii financiari bine pregatiti si empatici, capabili sa aleaga solutia eficienta pentru fiecare client in parte. Datorita lor, clientii isi pot face asigurarea dorita, iar prudenta lor va fi materializata.

-100 de parteneri puternici care investesc cu maxima pricepere si eficienta banii clientilor. Acesti parteneri au fost verificati atent in cei 50 de ani de colaborare si s-au dovedit de incredere.

-o paleta diversa de asigurari, multe dintre ele fiind cu dubla eficienta.

-milioane de clienti multumiti atat in lume, cat si in Romania.

Istoria asigurarilor dateaza din vremurile de demult. Ea a aparut i.e.n in lumea marinarilor si avea ca scop asigurarea marfurilor de pe vapoare, iar mai tarziu a vietii si sanatatii celor care calatoreau ani intregi pe oceanele lumii. Este interesant faptul ca oamenii au dovedit prevedere financiara din cele mai vechi timpuri pana in prezent.

Daca in trecut, marfurile de pe vapoare erau asigurate de atacurile si furturile piratilor, in prezent omul modern se asigura pentru tot ceea ce ii rezerva viitorul, fiindca asigurarile s-au diversificat mult.

Clientii OVB isi fac asigurare de pensie facultativa din urmatoarele motive:

  1. Suma virata in cont lunar nu este mare. Aceasta asigurare poate fi facuta de orice salariat care poate renunta lunar la 50 de lei, la 100 de lei sau la 200 de lei, stiind ca banii acestia vor fi investiti si cel care ii gestioneaza adauga si beneficiile obtinute in urma investitiilor.
  2. Banii stransi vor ajunge la asigurat in perioada in care va avea cea mai mare nevoie de ei. Batranetea este dificila pentru ca se asociaza cu boala cu neputinta, iar nevoia de bani creste considerabil.
  3. Asiguratul are libertatea de a alege modul in care va primi banii la sfarsitul asigurarii: esalonat/lunar sau toata suma.

Asigurarea de sanatate mediata de OVB conduce in topul asigurarilor de profil din Romania datorita colaborarii cu cele mai bune clinici private dotate cu aparatura moderna. In aceste unitati medicale in care primesc ingrijire asiguratii OVB lucreaza cei mai buni medici din tara. Asigurarea medicala mai inseamna si o suma acordata celor care isi pierd capacitatea de munca total sau partial. In acest mod, asiguratul nu va fi o povara pentru nimeni, in ciuda conditiei sale fizice. Trebuie subliniat ca pentru oamenii sanatosi aceasta asigurare este un instrument de economisire de care vor fi pe deplin multumiti.

Banii romanilor asigurati se investesc si la sumele stranse in conturile lor se adauga beneficiile.

OVB isi asuma o mare responsabilitate fata de clienti, dar nu sunt singuri in administrarea banilor. Cei care se ocupa de investirea cu mana forte a banilor sunt partenerii puternici ai OVB care cunosc piata financiara, de aceea au un succes asa de mare.

Daca oamenii care au trait cu mii de ani in urma isi asigurau marfurile, omul modern nu omite sa isi asigure casa in care investeste foarte mult. Locuintele multor romani concureaza cu hotelurile de cinci stele. Camerele sunt mari, luminoase si calduroase iarna si racoroase vara, mobilierul este elegant, electrocasnicele performante ii usureaza munca.

Locuinta omului reprezinta alaturi de familie si de sanatate cea mai mare bogatie a acestuia.

Aceasta bogatie trebuie sa fie asigurata, fiindca omul va avea mereu nevoie de un adapost.

OVB are grija de banii pe care romanii ii dau de bunavoie sa se asigure pentru viitor si merita tot respectul din lume.

Este o mare responsabilitate sa isi asume cineva raspunderea banilor altor persoane, dar este laudabil ca face acest lucru de 50 de ani la superlativ.

 

 

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →