un broker de asigurari cu parteneri puternici

Un broker de asigurari cu parteneri puternici

Ocupatia de broker de asigurari s-a dezvoltat in Romania dupa Revolutie pentru ca oamenii au simtit  nevoia din ce in ca mai mult sa se asigure pe ei si sa isi asigure bunurile de pret. In prezent, pe piata exista multe firme care mediaza asigurari, dar si consumatorii de astfel de produse au devenit pretentiosi si au criteriile lor pe care le aplica in momentul in care il aleg pe cel care le incheie asigurarile. Ce asteptari are o persoana care are nevoie de o asigurare de la brokerul cu care colaboreaza?

  1. Sa aiba vechime pe piata, fiindca acest lucru demonstreaza ca a rezistat datorita onestitatii sale fata de clienti si mai ales ca a avut clienti.

Brokerul de asigurari Rcaautoieftin se potriveste perfect acestei descrieri deoarece Renomia SRBA Insurance Broker SRL activeaza pe piata brokerajului in asigurari din 1998 iar din 2014 s-a unit cu grupul Renomia din Cehia sa fie mai puternic.

Un principiu vechi spune ca unirea face puterea, iar in afara acestei fuziuni, Rcaautoieftin are 10 parteneri puternici financiar cu notorietate la nivel national.

  1. Oferta de asigurari sa fie diversificata, fiindca uneori clientul doreste sa combine avantajos tipurile de asigurari. De pilda, asigurarea auto se poate combina excelent cu asigurarea de calatorie, mai ales daca persoana respectiva circula in afara tarii sau cu cea de sanatate sau de viata, fiindca nu stie ce se va intampla cu ea in strainatate. Alti clienti simultan cu masina asigura si locuinta pentru ca simt nevoia sa fie prevazatori cu cele mai de pret bunuri pe care le detin. Foarte utile sunt si asigurarile de raspundere civila care pot fi generale si profesionale. Un profesionist care desfasoara o activitate pe cont propriu este bine sa posede o astfel de asigurare, fiindca si clientii vor avea mai multa incredere. Isi pot face asemenea asigurari: medicii, contabilii, saloanele de coafura si infrumusetare, cadrele didactice, proprietarii. Asigurarea de raspundere civila s-a diversificat foarte mult pentru ca clientii au fost cei care au dorit acest lucru.
  2. Sa perceapa preturi accesibile pentru asigurari, iar formalitatile de obtinere sa fie mult simplificate. In prezent, oamenii nu au timp sa mearga in oras, sa stea la coada, ci vor sa faca totul online de la domiciliu lor si daca se poate sa primeasca si asigurarea in format electronic. Fiind trimisa pe adresa de e-mail ea este practic pastrata si in telefon si pe tableta sau laptop.
  3. Sa ii permita clientului sa stie de la inceput pretul asigurarii, practic sa il afle de la domiciliu, prin intermediul calculatoarelor online puse la dispozitie.
  4. Sa poate contacta reprezentantii firmei, datele de contact sa se afle la dispozitie pe site, dar acestia sa raspunda prompt la solicitari, fiindca uneori situatia impune acest ritm rapid de rezolvare a problemelor.

Este mult mai comod pentru cel care are nevoie de o asigurare sa o solicite de acasa si sa nu mai faca un drum pe caldura la oras.

In acesti ani de vechime pe piata, firma a mediat zeci de mii de asigurari, iar clientii au fost foarte multumiti de colaborare. Nimeni nu doreste sa faca accidente, sa se imbolneveasca sau sa li se deterioreze locuintele, dar in cazul in care aceste evenimente au loc si nu exista asigurare, supararea va fi maxima.Asigurarea inseamna despagubire in caz de necaz. Ea nu acopera intreaga paguba, dar reprezinta un punct insemnat de plecare ca tristetea celui care trece prin situatia respectiva sa nu fie maxima.

De pilda, o defectiune la sistemul de franare poate produce un accident la semafor. Posesorul masinii cu probleme la sistemul de franare va trebui sa il despagubeasca pe cel pe care l-a accidentat si sa isi repare si masina personala.Suma uriasa ar fi imposibil de acoperit, de aceea exista sistemul de asigurari.

O persoana care pleaca in strainatate fara asigurare de calatorie poate suferi accidente pe drum si polita respectiva acopera o parte din cheltuieli.

Daca ea necesita spitalizare in afara tarii, costurile vor fi acoperite, prin urmare nu are motive sa se teama.Riscul este prea mare sa circule cineva pe drumurile publice cu o masina si sa nu aiba asigurare. Tocmai de aceea se dau si amenzi uriase celor care se dovedesc inconstienti.

Rcaautoieftin trimite asigurarile urgent prin adresa de mail a solicitantului pentru a rezolva cu promptitudine nevoia de asigurare.Clientii au fost multumiti 100% si in timpul interactiunii cu site-ul in vederea configurarii politelor de asigurare, dar si la incasarea primelor prevazute in contract in cazul incidentelor.

Trebuie avut in vedere faptul ca polita de asigurare de viata functioneaza si ca un instrument de economisire, in cazul in care asiguratul traieste si este sanatos, la sfarsitul contractului el va primi o parte din banii stransi si se va bucura de ei.

Este asa de bine ca acesti bani sa completeze pensia mica sau alte venituri si sa existe si certitudinea ca in caz de deces apartinatorii nu vor avea de suferit.Romanii acceseaza astfel de site-uri, fiindca sunt interesati de asigurari si sunt multumiti cand sunt scutiti de efort si pot rezolva totul de-acasa, economisind timp si bani.

Brokerul de asigurari prezentat mai sus are cele mai avantajoase preturi, prin urmare oamenii cu probleme finaciare care doresc asigurari au posibilitatea sa compare preturile si sa se convinga de acest adevar.O asigurare este asemenea unui adapost sigur in care omul se poate duce in caz de primejdii. In cazul in care ea nu se afla in buzunar si nu este valabila, probabilitatea de a se produce un accident este mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.