politica de confidentialitate

Parbrize Renault Megane disponibile pe site-ul firmei Parbrizeacasa.ro

 

Oamenii fac sacrificii mari sa isi cumpere o masina in numele mobilitatii si confortului personal. Masina ajuta la castigarea timpului si la rezolvarea multor probleme intr-un timp foarte scurt.

Dimineata copiii care sunt dusi la scoala cu masina mai pot dormi 20 de minute in plus fata de cei care se duc cu microbuzul sau cu metroul.

De la serviciu, mama sau tata pot trece prin piata sa faca aprovizionarea si iau copiii de la scoala acasa. Apoi la sfarsitul saptamanii familia poate iesi la o plimbare la munte, fiindca peisajul este feeric.

In masina personala riscul imbolnavirilor scade mult, plus ca fiecare membru are locul asigurat. In portbagaj, cumparaturile sau lucrurile personale sunt in siguranta, volanul este pe maini bune si cei care se cunosc pot discuta despre ce doresc fara sa fie deranjati.

Dar si masina personala este fragila si inevitabilul se poate produce oricand. Este de ajuns sa fie parcata sub un copac falnic, iar peste noapte sa se starneasca din senin o furtuna. Din cauza fulgerelor, a tunetelor, a zgomotelor infernale, a rafalelor de ploaie si de vant proprietarul nu mai indrazneste sa se ridice din pat, sa se imbrace si sa infrunte vijelia sa isi duca masina mai incolo.

Poate ca nici nu mai este loc in alta parte. A doua zi se poate trezi cu parbrizul facut tandari din cauza bucatilor mari din copac care au cazut peste masina.

Si bucatile de gheata care cad cu forta peste masina produc pagube.

Cand parbrizul sta sa cada, masina nu mai poate fi pornita si mutata din loc, fiindca bucatile taioase din sticla pot sa cada peste cel care conduce.

Parbrize Renault Megane sunt disponibile pe site-ul firmei Parbrizeacasa.ro, un adevarat depozit de geamuri laterale, de parbrizuri, lunete si chedere, dar si atelier mobil care vine sa monteze parbrizul comandat acasa.

Pe site-ul firmei, la catogoria parbrize Renault Megan este prezentat un scurt istoric al acestui brand de autoturisme, fiind indicata si sursa de unde au fost preluate informatiile.

Parbrizul potrivit pentru o anumita marca de masina este usor de gasit pe site. Vizitatorul care are nevoie urgenta de un parbriz da click pe categoria parbrize si poate monitoriza parbrizul dorit dand din nou click pe marca de masina pentru care cauta un parbriz.

Apoi, lucrurile se simplifica. Dupa ce parbrizul a fost gasit, cumparatorul suna la unul dintre numerele de telefon afisate pe site, scrie un mail si il trimite la adresa de contact sau completeaza formularul online si il trimite catre destinatar.

Parbrizul poate fi livrat la domiciliu in 30 de minute de la plasarea comenzii. Echipa de specialisti a firmei se dovedeste ultrarapida.

Aducerea parbrizului la domiciliu are loc in 1-2 zile, cand acesta nu se afla in stoc si este adus la comanda.

30 de minute dureaza livrarea parbrizului la domiciliu, daca nu este vreun blocaj in trafic si alte 30 de minute demontarea celui spart si montajul celui nou. Intr-o ora problema este rezolvata si clientul nu are de achitat decat contravaloarea parbrizului sau a geamului lateral si montajul. Nu se percepe nicio taxa pentru deplasarea la domiciliu clientului sau la sediul firmei sale.

Parbrizeacasa.ro se ocupa de montajul parbrizelor si pentru camioane, autoutilitare, utilaje agricole, tractoare si ambarcatiuni.

Clientul nu trebuie sa aiba rezerve in a solicita servicii firmei Parbrizeacasa.ro sambata sau duminica, fiindca acesti profesionisti lucreaza 7 zile din 7 zile saptamanal intre orele 8-20.

Montajul se realizeaza cu maxima pricepere, cu responsabilitate si cu consumabile de cea mai buna calitate, asa se explica termenul de garantie de 2 ani  al montajului.

Din grija pentru parbriz si pentru banii clientului, specialistii ofera sfaturi pentru protejarea montajului, fiindca multe lucruri sunt interzise ca sa nu compromita manopera.

Romanii sunt fericiti ca in Bucuresti exista o firma care le poate rezolva asa de repede problema parbrizelor sparte. Cu multa pricepere, echipa care vine la fata locului incepe demontarea geamului fisurat cu multa atentie, apoi il monteaza pe cel nou.

Si chederul este la fel de important si acest lucru se poate vedea cand cel vechi s-a rupt sau s-a pierdut, iar usa sau geamul nu se mai inchide cum trebuie.

Confortul si securitatea celor care calatoresc cu o masina sunt amenintate daca geamurile nu sunt perfecte si usile sau geamurile laterale nu se inchid perfect.

Orice fisura/crapatura inseamna:

-patrunderea mirosurilor urate si a noxelor in masina

-pierderi masive de caldura iarna. Caldura este foarte scumpa peste tot de aceea se impune conservarea ei.

-patrunderea stropilor de ploaie sau a fulgilor de nea in masina. Este suficient ca un strop de apa sa cada pe computerul de bord si poate compromite totul.

-patrunderea aerului cald de afara in zilele caniculare.

Pa site-ul firmei care aduce gratuit parbrizele acasa, cumparatorul avand de achitat pretul produselor si montajul, se poate intra din orice loc, de pe un dispozitiv care are conexiune la internet.

Masina este vulnerabila, dar datoria proprietarului este aceea de a se informa despre furnizorii de produse si servicii care pot sa repare eventualele defectiuni si sa o readuca la starea initiala.

Parbrizeacasa.ro este o denumire demna de tinut minte si datele de contact ale echipei trebuie sa fie notate in agenda.

Numarul de telefon de pe site care este notat in agenda reprezinta o scurtatura catre produsul de care este nevoie si catre montajul acestuia.

Oamenii care nu aduna din timp informatii pretioase pierd enorm, de aceea prevederea se dovedeste si de data aceasta mama invataturii.

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →